Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi éhezett, mert arra költötte az összes pénzét, hogy megveresse magát. Tényleg fontosabb a szex/fétisek mint, az, hogy nem kajára költi a pénzt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 07:08
1/11 anonim válasza:
Ha ennyi esze van. De biztos ingyen is lenne aki megveri.
2/11 anonim válasza:
Ilyen a szenvedélybetegség. Biztosan láttál olyat, hogy valakinek alig telik megélhetésre, de ott lóg a cigi a szájaban. Ez pont ilyen, csak ez az ember más örömforrást talált magának.
5/11 anonim válasza:
Itt már úgyse marad kajára pénz. Lehet úgy volt vele legalább akkor történjen már valami jó is...
6/11 A kérdező kommentje:
4, Volt. 80-as évekből van ez a sztori.
2022. dec. 7. 08:38
7/11 anonim válasza:
Hát figyu kérdező én éltem csöves életmódot. Kaját szerezni a legkönnyebb, csak kb gyomor kell hozzá (nagyon könnyű pl kukázni valamit). A pénzt nehéz szerezni, meg cuccot. Ebben az esetben az illető csak kielégítette a függőségét. A kajára ritkán gondol a lecsúszott ember. Inkább bármi áron el akarja felejteni azt hogy milyen helyzetbe van...
8/11 anonim válasza:
Mondjuk aki annyira mazochista, hogy élvezi a verést, abból simán kinézem, hogy az éhezést is.
9/11 A kérdező kommentje:
Az illető azért szerette volna, hogy verjék, mert csak ezt kapta az anyjától.
2022. dec. 7. 12:27
10/11 anonim válasza:
Engem nem vertek gyermekkoromban, de az nagyon szexi nekem, ha egy fiatal, vékony-sportos csaj ver.
Sajnos csak egyszer próbáltam :D
De másokkal nem vonz, csak jó csajokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!