Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem kiábrándító az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem kiábrándító az ha egy csaj alkoholizál?

Figyelt kérdés
Ha egy lány rendszeresen iszik alkohol az nekem annyira kiábrándító, mert ha nagyrikán az elmegy. De ha minden hétvégén részegre issza magát, az undorító. Főleg 25 év körül, mert egy tininek még új dolog, menőnek érzi tőle magát, de egy 25 éves felnőtt nő...
2022. dec. 6. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ha egy férfi rendszeresen iszik
2022. dec. 6. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Ha néha de nagyon, mondjuk havonta egy két szer akkor nem!

Ha idült alkoholuista, az már nehéz eset!

2022. dec. 6. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Amennyiben néha iszik, az nem gond, ha viszont egy mondatot sem tud helyesen leírni, az rendkívül taszító.
2022. dec. 6. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Nálam kizáró ok.
2022. dec. 6. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Alkoholistával nem. És pont
2022. dec. 6. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Számomra is az... eleve elárul sok midnent, ha olyan barátnői vannak, akikkel egyéb hétvégi programok helyett azt csinálják, hogy péntek vagy szombat este bulizni mennek és iszogatnak...
2022. dec. 6. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Az alkoholizmus nem szimpi, de ha buliban iszik valaki akkor egészségére. Egyébként ha neked egy x típus nem jön be akkor ne nála kezdeményezz kapcsolatot úgyse jönnétek be egymásnak. Nekem meg az absztinensek nem jönnének be, vagy az erkölcscsőszök.
2022. dec. 6. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
41%

egyetértek előző, tegnap 19:00-essel

kiegészíteném azzal, hogy brutál gáz az ilyen nemi alapú megkülönböztetés (amúgy férfi vagyok)

2022. dec. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!