Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha egy lány barátom látta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy lány barátom látta a farkam?

Figyelt kérdés

Kicsit komplikáltabb a sztori szóval a vastag betűvel kiírt kérdésnek önmagában nincs értelme. Röviden a történet: Egy lány barátommal beszélgettünk szexszel kapcsolatos témákról online, szóba került a méret, aztán megkérdeztem, hogy megnézi-e az enyém mekkora, aztán küldtem neki képet. Azt mondta a pasijának hosszabb is meg vastagabb is.

Most nem tudom, hogy ezen sértődjek-e meg, hozzam-e szóba még a témát, vagy csináljak úgy mintha meg sem történt volna. Igaz, hogy csak barátok vagyunk, engem csak az zavart, hogy nem önmagában engem értékelt, hanem egyből a pasijával hasonlított össze.

2022. dec. 6. 14:16
1 2
 1/17 Aladdin21 ***** válasza:
24%
A nők már csak ilyenek...
2022. dec. 6. 14:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megsértődni.

Nyilván a pasija farkával találkozik legtöbbet az az etalon neki. Emiatt hasonlítja ahhoz. Egyébként is csak barát, úgyse lesz dolga a farkaddal.

2022. dec. 6. 14:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, annyiból adja magát a kérdés, ha már erről témáztok és megmutatod neki, neki meg van pasija, mégis ki máséval hasonlítsa össze? Mi más összehasonlítási alapja lenne?
2022. dec. 6. 14:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nevet egy kicsit rajta kipletykàlja hogy kis pöcsöd van aztán ennyi
2022. dec. 6. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Te küldtél képet, te voltál kíváncsi a véleményére, mi a problémád akkor hogy őszintén elmondta? Ha fáj az igazság, ne kérdezd
2022. dec. 6. 14:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott szájjal a f*szerdőbe... Ne kérj mástól véleményt, ha nem vársz őszinte választ.
2022. dec. 6. 14:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gáz hogy látta. Az a gáz amit műveltél.
2022. dec. 6. 14:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mutatott lány haverom aki megmutatta, milyen meztelen képe van. Elmondtam milyen rossz a kép (szemcsés, túl messze van stb) és hogy sportolhatna többet.

De ő sem haragudott meg azért mert nem mondtam hogy szebb mint xy, vagy a csajomnál.

2022. dec. 6. 14:53
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Sértödj meg! Toporzékolj! (Talán ugy könnyebben elviseled a saját hülyeségedet.)
2022. dec. 6. 15:19
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Most már az összes barinője tudja hogy kis szar pöcsöd van. Na ez a gáz.
2022. dec. 6. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!