Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ért bármi pozitív élmény itt?
Figyelt kérdés
Nőkre gondolok2022. dec. 5. 18:32
2/20 anonim válasza:
Igen, több olyan nővel beszélgettem vagy beszélgetek akik intelligensek és kedvesek voltam velem.
3/20 anonim válasza:
Igen. Volt egy lány aki változtatni tudott rajtam mert érte változni akartam.
Aztán eltünk, és soha többé nem hallottam róla :(
4/20 anonim válasza:
Egyszer volt csak, de az sem most.
5/20 anonim válasza:
Voltak jó beszélgetéseim, de találkozás egyikből sem lett.
6/20 anonim válasza:
Milyen pozitív élmény pontosan? Itt ismertük meg egymást a feleségemmel.
7/20 anonim válasza:
#6 az mondjuk elég pozitívnak mondható.
8/20 anonim válasza:
Volt, van , lesz is remélem.
A tól Z ig minden, de sok a ghostingos.
9/20 anonim válasza:
Egyszer találkoztam innen egy csajszival, akin kiélhettem a fétisem.
10/20 anonim válasza:
Volt pár jó beszélgetőpartner, de inkább régen. Most én nem tudom melyik kategóriában lehet értelmes embereket találni-tippeket írhattok akár-, de egyre romlik a színvonal. Én már kb 2006 óta feljárkálok ide, szóval van összehasonlítási alapom. 32f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!