Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik meg annyira a lábam, amikor harisnyában vagyok?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy egy-két ismerősömnek felettébb tesszhet, ugyanis mindig alaposan megnézik a lábam. A csizmát is szeretik, amennyire látom :D2022. dec. 4. 21:17
1/10 anonim válasza:
Akkor ezt meg is válaszoltad. De még valami: aki megnéz az meg is dugna de úgy, hogy másnap felkelni is alig bírnál.
2/10 anonim válasza:
És most ezzel az infóval mit kezdjünk? Tetszik nekik.És?
Egyébként úgy írják hogy tetszhet
3/10 anonim válasza:
Elsőre azt olvastam valahogy, hogy "miért nem érzem a lábam amikor harisnyában vagyok" így nagyon fura kérdésnek tűnt, de újra elolvasva csak annyit tudok mondani, hogy a harisnya alapvetően egy szexi combon figyelem felkeltő ruhadarab.
4/10 anonim válasza:
Valószínűleg mert szép, jó ízlésed van a cuccok összeállításában.
5/10 gabor49 válasza:
mert nekunk ferfiaknak tettszik a harisnyas női láb csak ezért 50/f
6/10 anonim válasza:
Azért, mert vadító a látvány és a tapintása: sok barátnőmet leptem már meg combfixekkel, és fordítva
Szeretem a selymes tapintását a lábaiknak bennük, van hogy néha leborotválom a mellkasam és megkérem hogy simogassanak ők is egy kicsit
De elmondásaik szerint nem én voltam az egyetlen pasijuk, akiknek tetszettek az irodai "titkárnős" típusú feszülős fényes szoknyák, stb. típusú outfitekből a harisnya rész 😁
7/10 anonim válasza:
Mert nagyon tetszik nekünk a harisnyás láb. Nagyon szexi tud lenni, kiemeli a láb formáját ,szebb lesz tőle a láb. eltünteti a kisebb hibákat. Nagyon szeretem simogatni a harisnyás lábakat.
8/10 anonim válasza:
Alapvetően azért mert biztos vagyok benne hogy tuti az outfitted másrészt pedig a harisnya mindig minden körülmények között kiemeli a lábakat és ez a mint látod másnak is feltűnt szerintem ez büszkeség számodra is :)
9/10 anonim válasza:
Basszus, rendesen beindult a fantáziám: Van kedved megmutatni nekünk is esetleg? 😁😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!