Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha olyan lánnyal jövök össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan lánnyal jövök össze akinek volt már több barátja és feltehetően sokat szexelt már akkor őt nem fogja már annyira érdekelni a szex?

Figyelt kérdés

Én még kezdő vagyok a szexben és sokszor szeretném csinálni. Ha egy lány már sokat szexelt akkor már nem lesz annyira lelkes?

Meg lehet le is fog nézni hogy én még kezdő vagyok?

2022. dec. 3. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha ilyeneket feltételezel akkor inkább ne fogj. Attól, hogy valaki szexelt még ugyanúgy fogja kívánni.

"Meg lehet le is fog nézni hogy én még kezdő vagyok?"

Jellemfüggő.

2022. dec. 3. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én olyasmi lány vagyok mint a kérdésedben szereplő, és nem, ez nem valószínű hogy így lesz.

Én pl idővel egyre csak lelkesebb lettem :D és nem néznék le egy tapasztalatlan srácot, talán még tetszene is valamilyen szinten hogy tanítgathatom.

De a bizonytalanság, önbizalomhiány kifejezetten taszító, szóval azon dolgozz.

2022. dec. 3. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, érdekelni fogja.

Lenézni valószínűleg nem fog, de nincs mindenkinek türelme kezdővel szerencsétlenkedni, meg túlesni a pár perces körökön egy normális szex előtt. Ha szeret téged, valószínűleg nem lesz gond.

2022. dec. 3. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy ha normális a gáré, akkor türelmes lesz veled. Ha meg nem, akkor legalább nem maradsz szűz, és jöhet a következő.
2022. dec. 3. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!