Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azért csak a gyengéd, óvatos együttléteket szereti, mert szűk?
Előző barátnőmmel nagyon szerettük a durva szexet, a mostani barátnőm meg csak gyengéden szereti, hosszú előjátékkal, óvatos behatolással, vele csak a végén lehet kicsit durvabban csinálni.
Azért lehet mert szűk, csak egy ujjam tudom megujjazni.
Igen, van ilyen. Például a jelenlegi párom, neki is csak keményem, naponta, akár többször, és sokáig. Csak ez volt számára a szex. Aztán egyszer "kedveskedtem" neki, és bár semmi bajom egyébként a libidómmal, és mondhatni átlag feletti az "állóképességem" is, szereztem egy Kamagrát és valamiért már másra helyezi a hangsúlyt.
Lehet, hogy az alapesetben sem vékony ceruza postaironná válása, vagy az amúk 40-60 perc 3,5 órává hosszabbodása hozta helyre.
Annyi biztos, hogy élvezte minden percét, de azóta nem tett róla említést, hogy keményebben, még, stb.
Mondjuk 23 órát aludt utána egyfolytában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!