Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok hogyan lehet titeket szepen megkerni egy kis kezimunkara?
Figyelt kérdés
hogyan tudnam illedelmesen raveni uj baratnomet verje ki/.?2022. dec. 3. 10:19
1/10 anonim válasza:
Idegen sehogy, páromnak kérnie se kell
2/10 anonim válasza:
Kevés az információ.
Mióta vagytok együtt? Esetleg petting volt-e már?
De az a legegyenesebb megoldás, ha leültök beszélni róla.
3/10 anonim válasza:
Ha már pettingeltek,akkor tedd oda a kezét,aztán tudni fogja ,hogy mit szeretnél.Ha tapasztaltabb akkor magától is megy az.
4/10 anonim válasza:
Hát ne az Amerikai Pite 1. részének Chris 'Oz' Ostreicher módjára! :D
("Szo*j le szépségem!")
5/10 anonim válasza:
Legegyszerűbb: csókolózás közben rakd a kezét a farkadra.
De akár meg is mondhatod neki, hogy mit szeretnél, aztán majd eldönti, hogy benne van-e.
6/10 anonim válasza:
Vagy oda irányítod a kezét egy hevesebb csók csata alatt, vagy előkapod, ha elég fűtött hozzá a levegő.
7/10 anonim válasza:
Engem úgy lehet rávenni rosszalkodásra, hogyha a pasi frankón a szemembe mondja, hogy mit szeretne. 🙂
L
8/10 anonim válasza:
Csókolózás-simogatás közben a fülébe suttognám, hogy milyen jól esne, ha az keze rátévedne a farkamra. Közben az én kezem is lelátogatna délre, és én us kezdeném őt finoman izgatni.
Szerintem nem olyan bonyolult ez...
9/10 anonim válasza:
Ha sikerül annyira fel izgatni akkor meg teszi magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!