Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban hogyan lehet a leggyorsabban erotikus élményhez jutni?
Nem számít a sztriptíz bár és az örömlány. Számít viszont a csók, a szeretkezés. A táncot meghagyom határesetnek. Aki akarja, beleveszi, aki nem akarja, az nem.
Kíváncsian várom a válaszokat.
Nyilván akkor, ha megvásárolod. Külföldön a nyilvános házakban éred el a leggyorsabban, Magyarországon szerintem, ha felhívsz a környékeden egy prostit, és egy óra múlva ott vagy. Ezen kívűl max, ha kivered, az lehet a gyorsabb. De ha ezek mind nem számítanak, akkor a leggyorsabb szerintem, ha párkapcsolatban vagy, és otthon lerendezed a párodat.
Minden egyéb megoldás időigényesebb, és leginkább tőled függ. Lehet, hogy én elmegyek szórakozóhelyre csajozni, és egyedül távozom erotikus élmény nélkül, te pedig ugyanakkor, ugyanott egy-két órán belül döngetsz valakit a wc-ben, vagy ültök a taxiban valamelyikőtök lakása felé.
Nekem személy szerint az volt a leggyorsabb, amikor a haverom egy szombat éjjel megjelent nálam két lánnyal, és egy órán belül erotikus élményben részesített az egyik. De ez elég spontán dolog volt ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!