Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalta már meg valaki a párját?
Figyelt kérdés
Nők ti csaltatok már meg a párotokat igazán nagy méretű pasival?mien volt aztán a szex otthon? kiderült? Hogyan erezte magát a megcsalt fél?férfiak ti veletek volt már hasonló vagyis a ti párotok lépett félre olyan emberrel akinek nek nagyobb volt?hogy tudtátok meg mi volt a reakció mien érzés?gondolom nem a legjobb.2022. dec. 2. 03:35
1/12 anonim válasza:
Éjszaka is a fütyi méreten rágódsz?
Mert ebben a kérdésben téged csak a méret érdekel.
2/12 anonim válasza:
Nem csaltam még meg egyik párom sem. Ha már eljutok valakivel kapcsolatig akkor nem célom megcsalni. Ha meg probléma van akkor megbeszéljük.
4/12 anonim válasza:
Nem csaltam még meg a párom, de nem is leszek álszent, megfordult a fejemben. És ha oda jutnék, nem a méret alapján válogatnék, hanem kölcsönös bizalom alapján.
6/12 anonim válasza:
Igen, a húgával aki sokkal szebb is volt.
7/12 anonim válasza:
Úgy kell írni, h miLYen, te szerencsétlen ..
8/12 anonim válasza:
Nem csaltam még meg senkit, nem is fogok, de nem tagadom, hogy mivel csak a jelenlegi barátnőmmel szexeltem, így nagyon izgat más nőkkel is a szex.
9/12 anonim válasza:
Én megcsaltam az exférjem annó. Nem méret alapján válogattam, sőt, nála kisebbek is voltak. A lényeg az volt, hogy legyen szex, nem azért csináltam, mert nem volt elég nekem, hanem mert soha nem akart szexelni velem.
10/12 anonim válasza:
Én megcsaltam a férjem. Kisebb nála, de úgy elkapott, mint még soha senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!