Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a testalkat kövér, vagy még csak duci? És bejön nektek?

#19 azok csak jó tanácsok voltak és teljesen igazuk is van, ha egy ilyen testalkatú nő elkezdene edzeni legalább alsó testre fuhh.. nyílván mindenki maga dönti el, hogy mit kezd a testével, szerintem is vonzó, de még vonzóbb is lehetne..
én csak ezeket a plus size "modelleket" nem bírom.. amikor már a kövérséget istenítik és azt mondják, hogy gyönyörű stb.. na attól kivagyok, ahelyett hogy arra ösztönöznék őket, hogy lefogyjanak és egészségesebben éljenek amellett, hogy még jobban is kinéznének van ez a baromság :D

#21: A feleségem kimondott "plus size model" alkat. Teljesen tisztában van vele, hogy nem egészséges az ekkora túlsúly és próbál tenni ellene, de nem tud sajnos hosszan kitartani, én meg helyette nem tudok lefogyni, hiába támogatom és ösztönzöm.
Ettől függetlenül én igenis szeretem az alkatát, pl kutyában a hatalmas fenekét paskolni...

9. Kár hogy az agyadat nem edzed !!!
Sok rohadt , miért pontozzátok le akinek más a véleménye?????????

Miért mit kéne mondani? Így is annyi lusta kövér ember van, én igenis népszerűsíteném az edzést és az egészséges életmódot. Ezzel szemben most a médiában sajnos a “úgy vagy szép ahogy vagy és verd be még azt a harmadik sajtburgert is, akinek meg a vékony sportos nők tetszenek az úgyis a pokolra jut!!” megy. Gusztustalan.

Az edzés jó dolog.
Viszont az "úgy vagy szép ahogy vagy" mentalitás hozzájárul az egészséges önképhez, és az elfogadáshoz. Igy is túl sok testképzavaros ember van.
Nem kell mindenkinek kondiba járni, hogy az elvárásoknak megfelelően nézzen ki.
Aki el akar menni edzeni, annak hajrá! És honnan tudod hogy képen szereplő hölgy nem szokott edzeni? Lehet egy átalakulási folyamat elején van. Vagy esetleg régen kétszer ennyi volt a súlya, és most tudott idáig eljutni.
A lényeg, hogy nem kell beleszólni mások életébe.

Az nem beleszólás, hogy elmondom a véleményem róla, hisz ez a kérdés erről szól. Nyilván nem kötelező edzeni, csak aztán ne legyen itt napi szinten 5 kérdés arról, hogy “kövérként miért nem kellek a vékony nőknek/izmos pasiknak?”😅Hát ezért.

#28 az "úgy vagy szép ahogy vagy" mentalitás is csak abban az értelemben egészséges felfogás, hogy elfogadod saját magadat mint ember, hiszen ha saját magadat nem fogadod el, akkor hogy várod el mástól, hogy elfogadjon téged
viszont az amikor egy 150kg-s ember azt hallja a médiában, interneten, tv-ben, környezetében akárhol, hogy nagyon jól nézel ki, így vagy jó ahogy vagy, nem kell tenned semmit a tested érdekében az szimplán megtévesztés, mondhatni agymosás és nagyon nem egészséges felfogás.. szerintem nagyon sokan keverik ezt a 2 dolgot
de mondok egy másik példát, amikor egy csinos barátnő mondja a kövér barátnőjének hogy nagyon szexi vagy úristen 10/10-es vagy, hajrá hercegnő stb stb... és utána megkérdezed a csinos nőtől, hogyha ennyire tetszik neked ez a testalkat, akkor te miért nem vagy kövér? Nem fog rá tudni logikus és őszinte választ adni, maximum talál egy kifogást, hogy hát "én nagyon sokat eszek ám csak nem hízok" igen tényleg vannak ilyenek én is ismerek ilyen embert, de nagy általánosságban tudjuk, hogy nem ez fő ok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!