Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön ha egy lány nagy dolog után rögtön zuhanyozni megy?
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 14:36
11/17 anonim válasza:
Szerencsés az, aki reggel 1x kakál, így ez megoldható. A babatörlő v bármi hasonló is tökéletes napközben.8-as voltam.
12/17 anonim válasza:
9es, mármint leizzadtok a kakilásban? Vagy ez hogy jön ide?
13/17 anonim válasza:
Ha lehuzza a wc-t es utana nem szex van napirenden, tokmindegy.
14/17 anonim válasza:
Komplett zuhany nem kell, de HA megoldható, egy alvázmosást iktasson be.
15/17 anonim válasza:
Még szerencse, hogy feltalálták a bidét. El sem tudom képzelni, hogy minden egyes wc-zés után nem mosakodnék meg. Nagyot ront a komfort érzetemen, ha mégis olyan helyen jön rám, ahol utána nem tudom kimosni. Az erre a célra szolgáló nedvestörlők nem igazán váltak be, legalábbis Nekem.
17/17 anonim válasza:
Nem kell teljes test zuhanyzás, de egy gyors alvázmosás legyen. Ez nem plusz pont, hanem alap dolog. 2 perc az egész és nem szaros, félig kitörölt seggel létezik egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!