Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetünk, ha túl gyorsan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetünk, ha túl gyorsan elélvez?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel mostanában jutottunk el arra a szintre, hogy már képes eléggé ellazulni ott lent. Aktust még nem szeretne, ezért jelenleg ujjazással teljesedik ki a dolog, viszont itt ütköztünk bele egy kisebb problémába: ha két ujjal csinálom neki, 2-3 perc alatt elélvez, utána pedig beszűkül és érzékennyé válik neki, azaz folytatásra nem igazán van lehetőség. Mindez azért baj, mert félünk, hogy ilyen feltételek mellett én sosem jutok majd el élvezésig egy aktus során.

Lehet ezzel valamit tenni? Vagy egyszerűen ilyen típus és kész?

19F

2022. dec. 1. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek izgultok már most, mikor még szex sem volt? Lehet, hogy aktus közben nem is lesz orgazmusa
2022. dec. 1. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Mikor elélvezek a combomon folyik a nedvem olyan nedves leszek és nincs ilyen hogy utána ne lehetne folytatni a szexet. Mindegy hogy egymagam vagy a párommal csinálom.

Nekem ez így fura, tuti hogy elélvez nem csak mondja?

2022. dec. 1. 11:44
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Tuti, hogy elélvez. Technikailag tudnánk folytatni, csak az a baj, hogy neki annyira érzékennyé válik utána, hogy rossz érzés lenne, ha tovább csinálnám.
2022. dec. 1. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha elélvez ne ujjazd tovább fiam... Más egy ujj, egy nyelv, vagy egy farok érintése.
2022. dec. 1. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk az ujjazásban kevésbé vagyok otthon, de szex közben ha 10szer elmegyek is mehet tovább, max annyi szokott lenni hogy picit kiveszem mikor elélvezek, de van mikor még azt se, ha ő van felül.

Amúgy az a jó ha érzékeny már, mert utána jöhet a többi.

De kinek mi. 😊

2022. dec. 1. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Ha magamnak csinálom ujjal, nekem is elég 2 perc. Utána en sem tudom egyből folytatni, kell egy fél perc szusszanás. De utana gyorsabban és intenzívebben elmegyek.

Ha férjemmel csinálom, akkor nem tudok elmenni 2 perc alatt, több idő kell. És ott egy orgazmus után simán tudom folytatni.

2022. dec. 1. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a "beszűkül" dolgot sosem tapasztaltam egy partneremnél sem,

de azt igen hogy orgazmus után egy pár perc pihenő kellett a hölgynek.

2022. dec. 1. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, tartsatok egy kis szünetet.
2022. dec. 2. 08:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor a nőnek hüvelyi orgazmusa van,akkor össze szűkül a huvelye,hogy a benne munkálkodó penisz ne tudjon kicsuszni.Ha akkor dugnad be a peniszedet hatalmasat elveznel te is és a nod is!
2022. dec. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!