Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetünk, ha túl gyorsan elélvez?
A barátnőmmel mostanában jutottunk el arra a szintre, hogy már képes eléggé ellazulni ott lent. Aktust még nem szeretne, ezért jelenleg ujjazással teljesedik ki a dolog, viszont itt ütköztünk bele egy kisebb problémába: ha két ujjal csinálom neki, 2-3 perc alatt elélvez, utána pedig beszűkül és érzékennyé válik neki, azaz folytatásra nem igazán van lehetőség. Mindez azért baj, mert félünk, hogy ilyen feltételek mellett én sosem jutok majd el élvezésig egy aktus során.
Lehet ezzel valamit tenni? Vagy egyszerűen ilyen típus és kész?
19F
Mikor elélvezek a combomon folyik a nedvem olyan nedves leszek és nincs ilyen hogy utána ne lehetne folytatni a szexet. Mindegy hogy egymagam vagy a párommal csinálom.
Nekem ez így fura, tuti hogy elélvez nem csak mondja?
Mondjuk az ujjazásban kevésbé vagyok otthon, de szex közben ha 10szer elmegyek is mehet tovább, max annyi szokott lenni hogy picit kiveszem mikor elélvezek, de van mikor még azt se, ha ő van felül.
Amúgy az a jó ha érzékeny már, mert utána jöhet a többi.
De kinek mi. 😊
Ha magamnak csinálom ujjal, nekem is elég 2 perc. Utána en sem tudom egyből folytatni, kell egy fél perc szusszanás. De utana gyorsabban és intenzívebben elmegyek.
Ha férjemmel csinálom, akkor nem tudok elmenni 2 perc alatt, több idő kell. És ott egy orgazmus után simán tudom folytatni.
Ezt a "beszűkül" dolgot sosem tapasztaltam egy partneremnél sem,
de azt igen hogy orgazmus után egy pár perc pihenő kellett a hölgynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!