Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítják el a masszőr pasit masszázs közben előtt után ?
A tanga simán csak közönséges. Ráadásul többnyire azok erőltetik akiknek nincs is hozzá alkalmas domborulatuk. Ettől csak szánalmas lesz. De igazából senkin nem áll jobban mint egy bármilyen bugyi. Főleg a tüdő-tanga. Na, az valami okádék.
Most , hogy már kellően kifröcsögtem magam a tangára, mondom mi van:
Lehet hogy
1) a masszőr nagyon hű a szakmai elveihez és általános etiketthez is
2) te csak egy vagy a sok közül, lát 100-at is, havonta
3) Párja van, és nagyon hűséges és a nyomába sem érsz (belsőleg sem).
4) Lehet hogy meleg a csávó.
5) 1-3 ig bármelyik opciók+bigott vallásosság
Szóval inkább masszíroztass velem (nem vagyok szakképzett, de nagyon kellemesen csinálom), és jó eséllyel kísértésbe tudsz vinni, ha nem vagy kövér és nem ragyás a valagad. 😁
Az exednek több féle deformációja is lehetett, legtöbb a fejében.
Gondolom nem volt a gyengédség, sem a női orgazmus koronázatlan királya (pláne hogy nem a hüvelyi orgazmusé ) .
Na, legalább nem csak az öklét tudta használni. Az itteni nyavajgások alapján ritka.
De a tangás dologról nem változott meg a véleményem.
Igen, egyértelmű!
Ha én lennék a masszőr, biztosan attól "hatódnék meg" legjobban ha nedves lenne a nuncid. Főleg ha nagyon nedves.
De nem a fehéres femm-g·e·c·i, hanem az a szép átlátszó, bőséges sikamlós puncinyál 😍
Amíg nem tudtam hogy nő, addig más volt a véleményem.
Hát, mostmár inkább ultra gáznak tartom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!