Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy csábítják el a masszőr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítják el a masszőr pasit masszázs közben előtt után ?

Figyelt kérdés
Pl miben menjek stb

2022. nov. 30. 19:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Itt úgy van hogy mivel egy fürdő vagy bikiniben megyek vagy bugyi melltartó törölköző de hogy mennyit veszek le a fülkében? Vagy valami tangabugyira gondoltam még, szóval ő rendes ruhában nem lat
2022. nov. 30. 20:18
 12/22 anonim ***** válasza:
42%

A tanga simán csak közönséges. Ráadásul többnyire azok erőltetik akiknek nincs is hozzá alkalmas domborulatuk. Ettől csak szánalmas lesz. De igazából senkin nem áll jobban mint egy bármilyen bugyi. Főleg a tüdő-tanga. Na, az valami okádék.

Most , hogy már kellően kifröcsögtem magam a tangára, mondom mi van:

Lehet hogy

1) a masszőr nagyon hű a szakmai elveihez és általános etiketthez is

2) te csak egy vagy a sok közül, lát 100-at is, havonta

3) Párja van, és nagyon hűséges és a nyomába sem érsz (belsőleg sem).

4) Lehet hogy meleg a csávó.

5) 1-3 ig bármelyik opciók+bigott vallásosság

Szóval inkább masszíroztass velem (nem vagyok szakképzett, de nagyon kellemesen csinálom), és jó eséllyel kísértésbe tudsz vinni, ha nem vagy kövér és nem ragyás a valagad. 😁

2022. nov. 30. 20:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom de az exem mindig azt akarta tangaban legyek vett is sokat és pl ha megvolt és nem sexeltunk mindig azt akarta hogy tangában legyek és kiv....rte rá de lehet akkor neki volt tanga fetishe
2022. nov. 30. 20:48
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Az exednek több féle deformációja is lehetett, legtöbb a fejében.

Gondolom nem volt a gyengédség, sem a női orgazmus koronázatlan királya (pláne hogy nem a hüvelyi orgazmusé ) .

2022. nov. 30. 21:02
 15/22 A kérdező kommentje:
De jó volt az ágyban azért hagytam ott mert mikor ivott durva volt velem de szexben egy sexisten volt
2022. nov. 30. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

Na, legalább nem csak az öklét tudta használni. Az itteni nyavajgások alapján ritka.

De a tangás dologról nem változott meg a véleményem.

2022. nov. 30. 21:12
 17/22 A kérdező kommentje:
Akkor inkább meztelenre vetkőzzem masszazskor?
2022. nov. 30. 21:16
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Igen, egyértelmű!

Ha én lennék a masszőr, biztosan attól "hatódnék meg" legjobban ha nedves lenne a nuncid. Főleg ha nagyon nedves.

De nem a fehéres femm-g·e·c·i, hanem az a szép átlátszó, bőséges sikamlós puncinyál 😍

2022. nov. 30. 21:20
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Egy szép csipkés fehérnemű azért szerintem izgatóbb egy sima tangánál. Főleg ha nem túl sűrű az a csipke és áttetszik ami alatta van. Ha nem is látni mindent de beindul a fantázia.
2022. nov. 30. 22:18
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

Amíg nem tudtam hogy nő, addig más volt a véleményem.

Hát, mostmár inkább ultra gáznak tartom. :(

2022. nov. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!