Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan srác, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan srác, aki élvezi, ha egy csajnak nagyobb ereje van?

Figyelt kérdés
Pl lenyomja szkanderban. Ha ilyen vagy, megélted már valakivel?

2022. nov. 29. 18:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az tetszik, ha van ereje. Ha nálam nagyobb ereje van, akkor már valószínűleg nem túl nőies az alkata. Mindenesetre nem központi kérdés számomra.
2023. jan. 21. 11:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, ha erős egy csaj. Nem is az, hogy izmos legyen, hanem ha az erejével meg tud lepni, pl. szkanderban.
2023. máj. 21. 15:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön(ne), de valljuk be, az ilyen nő ritka mint a fehér holló.
aug. 17. 09:58
 14/20 anonim válasza:
100%
Létezik. Nekem volt egy lány osztálytársam, akit nem tudtunk lenyomni szkanderban. Valahogy annyira tudta tartani magát, hogy mindig döntetlen lett a vége. Szerintem élvezte és nekünk is furcsa, érdekes volt, hogy mitől van ez.
nov. 19. 17:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
14. Nekem is volt suliban olyan lány osztálytársam, de vele nem döntetlenek lettek a szkander meccsek, mindegyik fiút lenyomta.
nov. 20. 07:08
 16/20 anonim ***** válasza:

14, 15

Kihívnám őket szkanderezni

nov. 20. 11:38
 17/20 anonim ***** válasza:
15: Alkatilag volt olyan erős, vagy edzett valamit?
nov. 21. 06:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Alkatilag, sportos alkatú volt. Futáson kívül nem tudom csinált e más fajta edzést.
nov. 21. 07:17
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Az biztos, hogy nem a futástól volt jó szkanderban.:)
nov. 21. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Szerintem sem. Alapjában véve gyorsabban megnőtt és alkatilag is jobb volt a legtöbb fiúnál. Nem zárom ki, hogy otthon esetleg csinált valamilyen erőnléti edzést.
nov. 21. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!