Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz neki lovaglás után kicsi a nemiszerve ?
Hadd csinálja már úgy ahogy neki jól esik
Amúgy kerdezo; valszeg ebben a pózban kevésbé van ingerelve
Mi is voltunk így többször és a párom ezt mondta hogy így nem olyan intenzív az érzés, azért
Próbáld a guggolós lovaglást. Nekem ez jön be leginkább, nem találkoztam olyan pasival aki ne lett volna kőkemény közben.
Ha szemben vagy a sráccal támaszkodj a mellkasán, miután beleültél úgy helyezkedj hogy feszítsen(kicsit hátrébb kell csúszni) és próbálj hosszúkat húzni, hogy az egész péniszt érje inger.
Aztán odafigyelni, mert hamar el tudnak menni a pasik ettől :)
"A saját örömével törödhet esetleg ha neki pont előre hátra esik jól vagy csak a hapsi fontos hogy orajta fel le ugraljanak?"
az megvan, hogy ha a pasinak nem jó a póz és lelankad, akkor a csajnak sem lesz túl élvezetes?
amúgy meg normál esetben ez úgy néz ki, hogy mindkét fél öröme fontos
#13 és hogy törődik utána a saját örömével ha a pasi 20 másodperc alatt lekókad, és onnantól kezdve csak egy darab kőként fekszik, miközben a csaj egy darab csonthoz dörgöli magát?
Annyit éreznek ilyenkor hogy a legtöbb csaj észre se veszi hiogy kókad ebben a pózban a pali.
Én lányként imádom ezt a pózt és igyekszem változatosan csinálni.
De simán lehet, hogy tényleg csak nem érez elég ingert tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!