Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csak a pasi kedvéért csináltok prosztatamasszázst, vagy számotokra is érdekes, izgalmas?
Egyes. A kérdés nem neked szólt. Miért kell mindig okoskodni, ahelyett, hogy értelmezik a kérdést??
Amúgy is-is. Nekem is lenne hozzá kedvem, mert érdekel, mert élvezetet szeretnék adni.
Én nyitott vagyok új dolgokra.
Egy bizalmas és őszinte kapcsolatban kipróbálnám a másik fél kedvéért.
6-os,sztem ez egy nagy hülyeség,amit írtál!
Mi pasik élvezetet adjunk a lánynak,nőnek,az rendben van ugye,de hogy mi is kapjunk valamit vissza,az már "úristen",meg akkor már homokos a pasi???
Hát némely nő agyával,gondolkodásával baj van,az biztos,no meg ez sztem azért jókora önzőség!
Egy ilyen gondolkodású nő nálam biztos lapát,szépen rá adnám a kabátot,s lehet menni...
40/f
"de hogy mi is kapjunk valamit vissza,az már 'úristen',meg akkor már homokos a pasi???...Hát némely nő agyával,gondolkodásával baj van,az biztos,no meg ez sztem azért jókora önzőség! ...Egy ilyen gondolkodású nő nálam biztos lapát..."
Inkabb az önzőség, ha a pasi perverzióra kényszeriti a nőt csak azért, mert ő nem tud normálisan élvezni, es ha a nő nem egyezik bele, akkor lapát. Kicsit elavult az a szemlélet, hogy a szex a férfinak jog, a nőnek meg kötelesség.
#7 "Egy ilyen gondolkodású nő nálam biztos lapát,szépen rá adnám a kabátot,s lehet menni.."
Igazat kell, hogy adjak neked. Persze vannak határok. Én beleragadtam egy szexmentes kapcsolatba sok éve. A barátnőmnek jó pár éve nincs kedve szexelni és annyit sem hajlandó megtenni, hogy kiveri nekem. Na ez az igazi pasikat is megszégyenítő önzőség. Remélem egyszer én is megtalálom a tökeim. :) Nekem már a sima szex is egy mennyország lenne. :)
Nem tennèk olyat amitől viszolygok, még az ő kedvèèrt sem. Azért csinálom mert mindkettőnknek örömet okoz.
A pasim egész teste egy erogén zóna. A popója is. Csodálatos látni, hallani, érezni az èlvezetèt, ahogy mindenfèle gát nèlkül elmerül az èrzèsekben. Mert ehhez kell bizalom, és kell hogy semmilyen szégyenèrzet vagy hasonló meg sem forduljon a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!