Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosti ha amúgy engedi seggbe,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti ha amúgy engedi seggbe,de épp aznap hasmenése van akkor nem fogja engedni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól látor
2022. nov. 28. 16:35
 2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. nov. 28. 16:39
 3/14 manly ***** válasza:
96%
N.ilván akkor nem engedi, még az a jó.Képzeld el ha úg. dugnád.
2022. nov. 28. 16:44
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Legalább csúszna rendesen. :D :D :D
2022. nov. 28. 16:53
 5/14 manly ***** válasza:
4-fujj, inkább nem.
2022. nov. 28. 17:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak pénz kérdése. Azt mondod itt van még 50rongy, akkor egy szót se fog szólni és szó szerint szurhatod a fosóját!
2022. nov. 28. 17:03
 7/14 manly ***** válasza:
100%
Az lehet, de én előtte érdeklődnék a fenekéről, ill. megkérdezném mehet e.Ha azt mondja rendben van tartva hátul, kipróbálnám-mindezt elvileg mert pro.tihoz nem mennék.
2022. nov. 28. 17:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Erre mondaná a prosti, hogy a feneke bugyiban tartott, kevesett futott, nem dohányzó hölgy tulajdonostól.
2022. nov. 28. 17:57
 9/14 manly ***** válasza:
Nem tudom mit mondana de nem erőltetném a dolgot.
2022. nov. 29. 19:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Általában a popsi az extra, tehát egy korrekt lakásos prosti az ilyenkor nem veszi el az erre vonatkozó extra összeget, hanem szól hogy most nem lesz anál.

Egyébként van egy full korrekt csaj, aki tényleg szinte teljesen méret függetlenül dugható popóban is -pedig csak 150 valahány centi magas-, extrém nagy mérettel is vállalja, de volt olyan vendége akit azért küldött el mert vele valamiért nem szerette volna, de az nem törődött bele és folyton csak több pénzt ajánlott a popóért… Végülis a csaj vissza adta a pénzt és elküldte.

Ezt személyesen mesélte nekem a csaj, majd párnap múlva tényleg kapott egy ilyen negatív értékelést (pedig amúgy csupa jót kap), szóval szerintem igaz történet.

De vannak olyan hirdetők is, akinél nem extra a popsi, hanem az oldaluk szerint alapban van… Na általában Ők valójában egyáltalán nem is vállalnak popsit, csak vendég csalogatásnak van ott az oldalon a lehetőségek között. Persze van pár kivétel, de legtöbbször ezt tapasztalom… Ő simán mondhatja, hogy “nem kértem érte plusz pénzt, nem kell teljesítenem, hiába beszéltük meg”. És végső soron igaza is van, mert nem lehet kényszeríteni semmire, csak sokan módszeresen hazudoznak, hogy elmenjenek az vendégek hozzájuk és ez viszont nagyon inkorrekt.

Egyébként én voltam már egy csajnál a VII. kerületben, aki maga nem tűnt igénytelennek, de a helye az valami pusztulat volt… Végülis maradtam nála és kértem minden extrát, a fenekét is.

Aztán 15 percet dugtam a fenekét és észrevettem, hogy a gumi bizony durván barna lett… Utána pedig egy kérdés nélkül átvette szájba. Meg amúgy a fenekét és a puncit is lehetett váltogatni…

Szóval ilyen durva dolgokat csinált, egy kérés nélkül magától, de valamiért gumi nélkül nem akart szopni, pedig nagyon nagyon ápolt vagyok. (Kozmetikushoz is járok kb. havi 50 ezerért)

2022. dec. 7. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!