Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm el szeretne menni Swingers klubba. Elengedjem szerintetek?
Figyelt kérdés
Vajon mi lehet a célja? Azt kérte hogy egyedül mehessen a barátnőjével. Szerintetek mi tévő legyek. Mert ha nem engedtem el akkor szerintem elmegy titokba.2022. nov. 27. 15:37
1/32 anonim válasza:
Szerintem dugni akar másokkal, a kérdés hogy te ezt meg akarod engedi neki?
2/32 anonim válasza:
Mégis mire gondolsz? Több pasival szeretne dugni!
3/32 anonim válasza:
Ha nem veled szeretne elmenni swingerbe, ott komoly problémák lehetnek a veled történő szexxel kapcsolatban. Most még a barátnőd, de biztos vagyok benne nem sokáig lesz az. Talán csak azért vagy neki, mertbiztonságot nyújtasz, és feltehetően mindent (is) megkap tőled. Engedd el! Ne csak swingerbe, úgy az életbe is.
4/32 anonim válasza:
Ki szeretné próbálni más pasikkal is! Többesben, mások elött is, stb!
5/32 anonim válasza:
Sanszos hogy ha nem engeded akkor elmegy titokban.
6/32 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy elengeded vagy nem, valószínűleg el fog menni. Szerintem nem kell részletezni, hogy ott mi fog történni.
Részemről már a szándék is elég lenne a szakításhoz, de ugye nem vagyunk egyformák, dönteni Neked kell.
7/32 anonim válasza:
Tudsz sakkozni? Mert ha nem, akkor valószínűleg sakkozni szeretne ott.
8/32 anonim válasza:
Nem törvényszerű hogy megdugják, lévén swingerben nem mindenki adonisz, de van rá esély.
9/32 anonim válasza:
:D
Szerinted mi miatt megy oda? Ugye tudod, hogy a swinger klubnak az a lényege, hogy emberek szexelnek egymással. Mellesleg általában kb. 5x annyi pasi van mint nő. Te meg nem vagy ott. Rádbízom, hogy összerakd a várható történetet.
10/32 anonim válasza:
Szerintem engedd el. Most mi van abba ha megdugja egy másik pasi? Nekem is volt hogy kevesebbet foglalkoztam a csajommal és nem a szakítás mellett döntöttünk hanem hogy szexejen más pasival aki kielégíti de mindig vissza jön hozzám és azóta sokkal kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk. Ez csak szex..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!