Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég sok pasi miért ennyire prűd ha a saját testükről van szó és miért buzys számukra pl a prosztatamasszázs ?
Engem régóta érdekel a prosztatamasszázs, szeretnék így örömöt okozni, de egyik partnerem sem volt még vevő erre. A szép férfi feneket is szeretem. A mostani páromnak is szép hátsója van, de kb elzárkózik a dologtól. Szerinte homoszexuális férfiak élvezik az ilyet és meg sem akarja próbálni. De ezt amúgy nem értem. Miért lenne ez “homo”? Nem egy műpéniszt dugok be neki és nem is férfi csinálja, hanem én, egy nő.
Bezzeg az anál szex, ha ők dughatnak seggbe egy nőt, az már máris vonzó. Pedig ennyi erővel az is bzus, hisz a melegek is nem csak megdugva vannak, hanem dugják is egymás fenekét. 😅
Jelen helyzetben meg a prosztatamasszázs pont annyira nem meleges, hisz ugyanúgy nővel csinálná, mint egy anál szexet, ahol ő a behatoló.
Sokan annyira félnek, hogy véletlenül is melegnek nézik, hogy még attól is félnek, ha pl. egy öltözőben át kell öltözni és meglátja valaki őket meztelenül.
Pedig nem kellene ennyire túlgondolni...
Volt már benne részem, és még lesz is. Az sem érdekel, ha b.zinak néznek, ha kitudódik. Reklámozni nem reklámozom.
Ha egy olyan nő/lány csinálja akivel egyébként is jól érzem magam, semmi kivetni valót nem látok benne.
47F
Az sem kellemes érzés mikor az urológus megkér hogy dőlj előre az asztalra - az ágyban pláne nem akarnák ugyanezt átélni. Biztos van aki élvezi, egészségére, nekem nem jó és kész.
Az anál meg olyan dolog, hogy ha a partnerem vágyik rá akkor okés a változatosság kedvéért, de ha nem szeretné akkor elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!