Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nincs belém élvezés, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs belém élvezés, miért van hiányérzetem? N

Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Én beléd spriccelnék többször is. Lehetne? 54F
2022. nov. 26. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Volt ilyen lány nekem is.

Egyszer rá élveztem, és mintha az életére törtem volna. Te ilyen vagy, így kell hogy elfogadjanak. Második menetnél már mehet máshova, szerintem tolerálható.

Az is lehet kevese vagy azoknak, akik érzik is, nem csak beleélveznek oszt jónapot.

2022. nov. 26. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kamu vagy valós a kérdés, de nekem is olyan érzésem van olyankor, mintha félbe lenne hagyva az aktus. Az kétségtelen, hogy lelkileg ad hozzá a dologhoz az, hogy bennem megy el a partner. De hogy ez okozza-e a mondhatni fizikai hiány-, félbe hagyott aktusérzetet, nem tudom.
2022. nov. 26. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 ez inkább fejben eldőlő dolog.

Nekem ugyanúgy hiányérzetem van ha mondjuk a végén magamnak fejezem be rá, mondjuk ha szájjal kivégez az nagyban csökkenti a hiányérzetet.

2022. nov. 26. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Hiányzik,hogy nem lőnek tele spermaval?Jelentkezz nálam! Annyit spriccelek beléd,hogy még a fuleden is az jön ki!
2022. nov. 26. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
egy rendes csajszi vagy! "annak" ott a helye ..
2022. nov. 27. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!