Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szexeltetek már így?
Figyelt kérdés
Hogy rajtatok maradt szoknya, combfix esetleg más ruha? Izgalmas volt?2022. nov. 26. 06:46
11/15 anonim válasza:
Azért azt érdemes megjegyezni, hogy itt két különböző dologról van szó. Az egyik, amikor hirtelen estek egymásnak, és rajtad csak valami lengébb vagy rövidebb ruha van, például tipikusan nyáron egy sima egyberuha, esetleg ha olyan helyen vagytok, akkor egy mini koktélruha. Amit aztán nem muszáj levenni teljesen, elég csak felhajtani gyorsan, hogy a párod hozzád férjen. A másik meg az, amikor direkt veszel fel valami szexi kiegészítőt, akár odahaza, például harisnyatartót, combfixet, esetleg egy dögös tűsarkú szandált vagy cipőt, hogy ezzel csábítsd el a párodat. Ilyenkor ez a kiegészítő értelemszerűen maradhat végig, szex közben is, hiszen éppen őmiatta vetted fel. Ja, amúgy mindkettőre volt már példa nekem is. :)
12/15 anonim válasza:
Ez a kerdes havonta 3szor is volt mar... UNALMAS !
13/15 anonim válasza:
Volt baràtnőmet sokszor dugtam úgy hogy a bugyit félre hajtottam illetve zokni rajtunk maradt vagy miniszoknyàban bugyi nélkül..
14/15 anonim válasza:
Volt olyan h csak egy cica nadrág volt a csajszin!felig lehúztan bugyi semm volt rajta! Bepucsitott és kész sietni kellet!
15/15 anonim válasza:
Szinte mindig így szexelünk a párommal :)
Ettől izgalmasabb dolog nincs a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!