Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő elitélné, ha a pasi belül üreges felcsatolhatóst tenne magára?
Hogy bele tudja rakni a kis lompikát. A felcsatis meg gondolom valami nagy méret lenne.
Ez egyértelműen megint egy kisfarkú önsajnáló forma kérdése.
Szánalom. Nem a kis farokkal van a legnagyobb gond, hanem az önbizalom hiánnyal.🤦♂️🤦♂️
Szerintem azért van különbség önbizalom hiány és realizmus között
Ha én egy rokkant 120 kilós 12 éves vagyok nem azért nem akarok indúlni a futóversenyen mert önbizalom hiányom van hanem azért mert normál keretek között semmi esélyem
Már volt ilyen kérdés szerintem. Ott is leírtam, hogy normális, azaz átlagos vagy közel átlagos méretű pénisz esetén nem kell ilyen felcsatolható. Ha tényleg nagyon kicsi van a pasinak, akkor érdemes ilyet felvennie. Ebben az egy esetben nem olyan ciki szerintem, mivel nem tehet róla, hogy a sajátja akkora.
Az mondjuk más kérdés, hogy ha a sajátja tényleg olyan pici, akkor igazából üreges helyett egy sima, normál felcsatolhatót is fel tud venni szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!