Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIlyen nemzetiségű csajokkal szexeltetek - magyarokon kívűl - és milyen volt a szex?
Magyar lányokon kívül, csak egy Osztrák cserediák volt.
De nagyon régóta vagyok egy igazi csinos fekete lányra.
Egyébként nincs köztük különbség, csak a látvány,
és a tudat lehet izgatóbb.
Lengyel csajjal. Nagyon jó volt. Tűzről pattant kis csaj volt.
Volt szerencsém koreai csajjal is lenni (többel is). Érdekes volt. Az egyik, amikor meglátta a farkam, eléggé meglepődött és kicsit fájt is neki. A másik csajnak meg nagyon tetszett, hogy egy nagyobb farkat is kipróbálhat és nagyon kis perverz lányka volt.
1. Ukrán: igénytelen, k.rvás, túlsminkelt, hisztis csalódások (kettő)
2. Cseh: jó volt, semmi különös
3. Osztrák: nagyon jó test, de gyenge-közepes szex
4. Spanyol: gyenge-közepes test, nagyon jó szex
5. Német: belőlük sok volt, mivel itt élek, vegyes élmények voltak
Dániában éltem, és egy guatemalai MILFel kufircoltam egy-kétszer, akit az akkori barátja nem elégített ki
Az volt az első szexuális élményem és azóta sem szexeltem, egyébként semmi kül nem volt, nem tudtam volna vele elképzelni az életemet, de jól kijöttünk érzelmi szinten, amikor visszament hozzá eléggé fájt, úgyhogy muszáj volt véget vetnem ennek a dolognak egyszer és mindenkorra.
Szlovák magyarlány, vagyis nemigen külföldi. - átlagos volt, kissé egyszerű a szexben
Német csajjal, amikor strandüdülőben dolgoztam. Kétszer voltunk együtt. - szenvedélyes volt, de nem mondanám tüzesnek, inkább kapkodónak, jó volt orálban, de lovagolni nem tudott egyáltalán, olyan mozgása volt, akár egy fadarabnak. Teste viszont sportos volt és tinisen szexi.
Mexikó városban élő magyar származású mexikói egyetemi tanárnő. Neten ismertem meg. Három hónap után jött Budapestre, három hétre. Hajlottam, hogy vele megyek egy kicsit utazgatni. Válás után voltam és nemigen randiztam. Miután személyesen is megismertem, le sem tudtak volna beszélni az utazásról olyan klassz nő volt. Három hónapig voltam kint vele. - Valami kegyetlenül tüzes és állíthatom nagyon perverz nő volt! Szinte nem volt olyan, amit ne próbált volna ki velem. Rengeteg saját ötlete is volt, amiért imádtam! Arca nem volt a legszebb babapofi, hiszen átlagos latinos típus volt, ám a teste, mintha márványból faragták volna. Mellesleg, Mexikó nagyon kellemes hely, nem olyan, mint az amerikai filmekben. Az emberek nagyon barátságosak, olyanok akár a magyarok, addig etetnek, amíg ki nem durransz. :-D
A latin nőtípus nagyon bejött! Második nejem egy igazi latin szépség lett. Ő szintén félig magyar. 18 éve vagyunk együtt! - szuper az ágyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!