Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen férfi szereti azt ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi szereti azt ha a barátnője nyalja a fenekét?

Figyelt kérdés

2022. nov. 24. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

Pl az olyan férfi, aki nem szégyenlős, nem prűd, nem előítéletes, aki ismeri a saját testét, aki bátor élvezni azt, ami örömet okoz.

Ehhez nyilván bizalom kell.

A férjem évekig nem engedte hogy még csak a közelébe menjek a popólukjának - merthogy azt "nem szabad". Aztán egyszer valami átkattant benne, és rájött hogy nem dől össze a világ tőle, sőt, marha nagy élmény.

2022. nov. 25. 11:59
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Így mi értelme van mondani annak akit utálok, hogy "nyald ki a s.eggem" ?
2022. nov. 26. 12:27
 13/24 anonim ***** válasza:
38%
12-es, így már semmi.
2022. nov. 26. 12:35
 14/24 manly ***** válasza:
Pl én
2022. nov. 28. 11:12
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
A legtöbb igen. 26L
2022. nov. 28. 11:38
 16/24 anonim ***** válasza:
41%
Dehogy is! Tőlem egy férfi sem kérte hogy nyaljam a seggét. 40 feletti nő vagyok. Tehát hülyíthetitek egymast, az igazság az (és nektek fáj) hogy max a biszex férfiak kérik a nőket a seggnyalásra, de 100 % heteró férfiak nem.
2022. nov. 28. 14:08
 17/24 manly ***** válasza:
16-az lenne a gond ha férfi n.alná.Nő meg férfi között bármi hetero.
2022. nov. 28. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:
17! Látom egy szót sem értettél abból amit írtam. 16-os voltam.
2022. nov. 28. 14:44
 19/24 manly ***** válasza:
Én nem kérem, h n.alja ott de engedem mert jó .Bunkó.áglenne arra kérni valakit, h n.ald a .eggem.
2022. nov. 28. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:
53%

16-os. Az hogy tőled nem kérte senki, az nem jelenti azt hogy a többi férfi ne szeretné. Hidd el (ha eddig nem tapasztaltad), hogy a gáttájék, a herék töve, a végbélnyílás környéke csupa csupa idegvégződés, kifejezetten érzékeny terület, és igenis, lehet vele örömet okozni teljesen hetero férfiaknak is. Az ugyanis, hogy érzékeny-e egy testrész vagy sem, nem szexuális beállítottság kérdése.

A leszbikus nőkkel akkor mi a helyzet? Mert akkor nekik is másképp kellene működniük, a te logikád szerint.

Sőt, továbbmegyek. A végbélnyíláson belül is lehet izgatni őket, a prosztata pl leginkább belülről "érhető el", és marhára nem csak a homoszexuális férfiaknak okozHAT örömöt.

Szóval ez egy zsákutca - szerintem.

2022. dec. 1. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!