Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy a jóképű, izmos, magas fiúk 99% ának sok pénze van?
Kinek mi a jóképű. És kinek mi a gazdag. Ugyebár.
Az én környezetemben a pénzes emberek nem éppen a legszebbek, de miután van pénzük, nem is érdekli őket. 🤷🏼♀️
Ezt én is megfigyeltem. A vonzó emberkék az életben is sikeresebbek, ezt már kikutatták amúgy, ha jól emlékszem, holdfény, vagy holdudvar, vagy valami ilyesmi effektusnak nevezik.
Hajlamosak vagyunk nem létező jótulajdonságokkal felruházni a szép embereket, míg a csúnyákhoz inkább negatív tulajdonságokat társítunk.
Ez amúgy így igaz, a saját életemben számtalan példát tudok. Én alacsony, csúnya, gnóm férfi vagyok. Mjndenki hülyének néz. Alapvető dolgokat megmagyaráz, nem fogadja a köszönésem, főleg a csinosabb nők. Pedig diplomás vagyok, mérnök, kimondottan olvasott, művelt és mégis. Ezért egy melóhelyen is meg kell egy csúnyábbnak küzdeni a szebbekkel, mert nem tartják őket egyenrangúnak agyilag. Ezert a szebbek könnyenben jutnak előre és ez már a szülők esetében is így lehetett.
Az hogy jóképű vagyok,az adottság.
Az hogy izmos vagyok,azért van,mert nem vagyok lusta edzeni,sportolni.
És hogy mitől van pénzem? Mert felépítettem magam.Először én is dolgoztam 18-25 éves koromig napi 18-20 órát is sokszor. Aztán így meglett a vállalkozásom anyagi háttere.Az pedig hozza a sok pénzt.
Nem mindenkinek tolnak a segge alá mindent,a pénz se jön magától ne hidd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!