Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex után lehet majd látni rajtam itthon ha haza jövök, hogy elvesztettem a szűzességemet? 18/L
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 20:18
21/28 anonim válasza:
Néézd, ott van egy nyelvtan náci.
22/28 anonim válasza:
Szerintem nem de biztos kielégült és élet vidám leszel.
A fehernemudet inkább te mosd ki.
23/28 anonim válasza:
Szerintem boldog leszel, ha élvezted, fel fog dobni.
24/28 anonim válasza:
hát ha valaki megadja neked úgy igazából amit kell, és alig tudsz majd menni utána, lehet feltünő lesz otthon,hogy miért mész ilyen furcsán kislányom? 😄
26/28 anonim válasza:
Ha fütyörészve mész haza, azt észreveszik majd😁
27/28 anonim válasza:
Amennyiben nem egyből haza rohansz, akkor nagy eséllyel nem. Viszont viselkedéseddel nem tudsz mit csinálni, max kontrolállhatod egy darabig.
Élménytől függően lehetsz feldobott, csüggedt, szomorú, amit aki nap mint nap lát egyből kiszúrja.
Szégyelni valód viszont akkor sincs. Hangulatod alapján nem fogják tudni a miértjét.
28/28 anonim válasza:
Hát... Én utánam biztos látnák. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!