Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél párkapcsolatban olyan lánnyal akinek évekig volt
korábban szexkapcsolata?
Barátnőmnek volt szexkapcsolata
2022. nov. 23. 13:20
Ha szexkapcsolata van akkor igen de ha dugatja magát mindenkivel akkor nem. A szexre mindenkinek igénye van a nőnek is de az hogy ezt buliban mindig más pasival oldja meg vagy van egy állandó akivel segítenek egymáson az teljesen más kategória nyilván az elsővel le se állnék a második akkor nem zavar ha elmondja és befejezik a szexet
2022. nov. 23. 13:40
Igen lennék újra vele én is .f
2022. nov. 23. 13:52
Csak ilyen lánnyal jönnék össze! Azért mert érdekli és élvezi a szexet. A "szűzlányokat" a magasztos erkölcsi értékrendet hirdetőket messze ívben kerülném!
2022. nov. 23. 14:15
6-os! Te vagy egy irdatlan nagy homár vagy vagy egy prűd antinő.
2022. nov. 23. 14:18
Le lehet pontozni, de én osztom a hatos véleményét. Lehet hogy nekem van fura hozzáállásom ehhez az egész témához, de nekem olyan nő nem kéne aki valakivel csak a szex miatt jár össze. Teljesen érzelmek meg minden nélkül. Az ember annyival több ennél, de nem kezdek bele mert úgyis le leszek hurrogva
2022. nov. 23. 16:08
#16 az gondolom nincs meg hogy a nők is szabad emberek, akik eldönthetik hogy kit és milyen szinten engednek be az életükbe, és a pinájukba. :)
2022. nov. 23. 16:37
Szexkapcsolata volt hosszú tavom vkivel? Akkor legalább nem fűvel-fával feküdt össze, nemde?! Ebben hol a probléma?
2022. nov. 23. 16:53
Tudod ezek a nyomi kis incelek nem viselik el hogy a szerelmükben járt más is, majd amikor 40+os szűzek lesznek, akkor már elég problémás lesz hogy szűzlányt találjanak akiben nem járt még senki. :D :D
2022. nov. 23. 17:02
#17 igen, eldöntheti, nincs is ezzel semmi baj, egy szóval sem mondtam. De én is eldönthetem hogy kit engedek be az életembe.
#19 kinőttem már abból a tini álomból hogy jaaaj szűz vagyok és nekem szűz lány kell. Egyszer volt, rá is b*sztam vele. Nem azzal van a bajom hogy járt benne más is. Jelenlegi párom is volt már másokkal előttem, ahogy én is voltam másokkal előtte. Csinálja mindenki azt ami jól esik neki, ettől tud szép lenni az élet, ha mindenki azt csinálja amit élvez és szeret. Mondtam is hogy lehet én vagyok a fura, de nekem a szexkapcsolat nem fér bele. Nem nekem való, mert nekem nagyon kell a szexhez az érzelmi oldal is, csak a testiség nálam nem játszik, és olyan nővel nem tudnék együtt lenni akivel ezen a téren ilyen különbözőek vagyunk. Ettől én még nem ítélem el, nem vagyok rossz véleménnyel róla, egyszerűen csak nem nekem való.
2022. nov. 23. 17:43
Kapcsolódó kérdések: