Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domina szerepjátékhoz tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domina szerepjátékhoz tudnátok ötleteket adni?

Figyelt kérdés
Helyzetek szerepek bármi jöhet.

2022. nov. 21. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9. Miért nem szerepeltek akkor írásban? Az is jó dolog. Vagy nincs akkora szókincsed, amivel el tudnál kezdeni így játszani?
2022. nov. 21. 12:39
 12/14 anonim ***** válasza:

11, próbáltam egyszer chates szerepjátékot, de elég gagyi volt.

Eleve ahhoz szoktam, hogy 4-500 oldalas szabálykönyvek állnak a szerepjátszás rendszere mögött. Ez nem jellemző a chates játékra.

Aztán meg maga a csatorna is gagyi. Játszottam a COVID alatt discordon, de iszonyatos volt, mivel több ember egyetlen csatornán osztozik, nincs személyes kontaktus, nem tudni ki kihez beszél, stb... Az írásos még a tempóból is visszavesz, még annyi kémiát sem lehet belevinni mint egy discordos játékba.

Szóval nekem annyira élvezhetetlen volt az a pár alkalom amikor írásban próbáltam szerepjátszani, hogy arra jutottam élvezetesebb nem cisnálni, mint cisnálni:D

Deeee minden héten összeülünk DnD-zni a haverokkal, szóval igazából nem is feltétlen lenne kapacitás még egy játékot indítani:D

2022. nov. 21. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:

12. Mivel privatban jobb, esetleg?

Oh, értem. Hát, lehet egyszer én is elkezdem, de nekem nincs kis csapatom itt sem, így így jártam. :)

Taverna szerverről meg kiléptem mert kihalt.. :)

2022. nov. 21. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Írok PMet, ne spameljünk itt:D Nem mondom, hogy DnDben még senki nem lett megkorbácsolva börszerkós nők által, de... nem ez a jellemző:D
2022. nov. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!