Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, aki szívesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki szívesen értékeli a partnerét és Ő sem bánja, ha kap visszajelzést a partnertől?

Figyelt kérdés

2022. nov. 19. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én eleinte szoktam meg, ha valami új dolgot próbálunk ki. Fontos a kommunikáció egy kapcsolatban és ebbe beletartozik a pozitív és negatív visszajelzés is. Mert, ha valami rossz az magától nem fog változni.
2022. nov. 19. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nemrégiben volt egy srác akivel ismerkedtem, de végül nem lett belőle semmi. Vele mindent teljesen átbeszéltünk, szerintem ez fontos.
2022. nov. 19. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Persze, át szoktuk a dolgokat beszélni, és folyamatosan adok visszajelzést
2022. nov. 19. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Máshogy nem is érdemes. Felnőtt emberek vagyunk, jobb esetben nem sértődik még senki az építő jellegű kritikán.
2022. nov. 19. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
A párommal mindketten nagyon fontosnak tartjuk a rendszeres kommunikációt és visszajelzéseket, így persze; aztán mindketten szeretjük hallani, hogy "jól teljesítettünk". :D Fejlődni pedig kritika nélkül nem igen lehet.
2022. nov. 19. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Kölcsönös kommunikáció nélkül előbb-utóbb kihal egy kapcsolat.

Természetes, hogy értékeljük egymást, és a vágyainkat is megosztjuk. Eddig sikerrel járt a nyitott gondolkodás.

2022. nov. 20. 06:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az alapja mindennek. Ha valaki nem fogadja szívesen, ott hamar tönkremennek a dolgok.
2022. nov. 20. 09:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi nagyon normális, hasznos válaszokat! Van egy konkrét, talán nem átlagos elképzelésem ezzel a témával kapcsolatban, de azt csak annak írnám meg, akit érdekel.
2022. nov. 21. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze. Mindig megbeszéljük a dolgokat és mindig várom a visszajelzést, hogy jól csinálom-e a dolgokat.

N

2022. nov. 21. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem érdekel
2023. nov. 2. 19:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!