Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik análoznak. Ha kutyában csináljátok, magatokat simogatva elolről, el szoktatok így élvezni, vagy utána másképp mentek el?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 18:05
2/8 anonim válasza:
Csikló ingerlés mellett sikerült már elélveznem anál közben. Nekem beletelt egy kis időbe mire sikerült magam elengedni közben.
3/8 anonim válasza:
el szoktam élvezni, teljesen máshogy megyek el, de én tudok simán análtól is elmenni
4/8 anonim válasza:
ha izgatom a csiklom akkor elmegyek,van úgy, hogy spricceéőset
6/8 anonim válasza:
Nem első próbálkozásra, de sikerült, azóta meg mindig sikerül
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. nov. 20. 06:42
8/8 anonim válasza:
Plusz izgatás nèlkül is szokott sikerülni. Valahogy sokkal izgatóbb kutyában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!