Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek is ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is ennyire tetszik egy nadrágban dudorodó nagy farok látványa?

Figyelt kérdés

Az összes nő kivétel nélkül folyton oda-oda pillantgat. Mindig azt mondják a nők hogy őket egy idegen férfi farka nem érdekli, de a statisztika nem ezt mutatja.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 19. 17:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Lesz_rjuk idegen férfiak farkát."

Azt látom. 1 perc alatt tízszer néztek oda, és harapdáljátok közben az ajkaitokat.

2022. nov. 19. 18:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Zavarában is harapdálhatja az ember a száját, de még mosolyoghat is. És akkor is oda-odanéz az ember ha valami kínos. Egy párszor azért, jól látja-e, aztán azért hogy vége van-e már.
2022. nov. 19. 18:56
 13/27 anonim ***** válasza:
70%
Strandra ezért járok :)
2022. nov. 19. 22:28
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
Az önmagában egy nagy kamu, és csak illemből magyarázkodás, hogy a nőket nem érdekli a férfkiak pénisze, meg hogy mekkora, stb.
2022. nov. 20. 06:20
 15/27 A kérdező kommentje:
Persze hogy kamu. Nagyon ritka mikor egy nő beismeri ezt. Mindent ki tudnak magyarázni. Elő akarják adni hogy ők milyen angyalkák.
2022. nov. 20. 14:00
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, attól még, hogy neked bejönnek a felálló farkak, másnak nem fog.
2022. nov. 20. 14:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Próbálod előadni hogy nekem jobban bejön mint neked, de ez nem igaz. Nem én pillantok oda 1 perc alatt tízszer. Én legalább nem titkolom hogy ránézek egy dekoltázsra mert tetszik, de még én is csak max kétszer, és nem tízszer mint ti a farkakra.
2022. nov. 20. 14:09
 18/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy, aki a témán pattog és ennyire ráfókuszál, hogy még a szabad idejében is más férfiak dudorodo farkáról ír ki kérdéseket, nem mi. :D
2022. nov. 20. 14:16
 19/27 A kérdező kommentje:
Csak látni szerettem volna hogy beismeritek vagy nem. A bizonyítékok magukért beszélnek.
2022. nov. 20. 15:04
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nőként írok és a videó teljesen abszurd. Bármelyik nő, aki volt már pár kapcsolatban az tudja, hogy így nem áll egy farok ennyi időn keresztül, lógva meg kb egy a millióhoz az esélye hogy valakinek ekkora. Én ha látnék egy ilyet, azonnal prankre gondolnék és max ezért nevetgélnék, de egy idegen pasi farka aki számomra nem is bejövős az inkább kellemetlen, mintsem vonzó, akármekkora is legyen.

Viszont ha egy randin látom a pasinak hogy dudorodik a nadrág, például nyáron szűkebb, vagy rövid nadrágokban már lógva is átlátszik, az nálam szó szerint egy nagy pirospont. Az, hogy felálljon az maximum csak smárolás közben realisztikus, olyankor meg is szoktam tapogatni.

Ahogy írsz, abból lejön, hogy sem nagy farkad, sem sok tapasztalatod nincsen.

2022. nov. 20. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!