Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek amúgy miből gondolják, hogy a nőket nem érdekli a péniszméret? Honnan tudják, hogy mik zajlanak másoknak az ágyában 4 fal között?
Én 30 éves vagyok 15/3,5-ös mérettel és emiatt sose mertem ismerkedni lányokkal. A sovány, kisfiús alkatom is maximum erre a méretre predesztinál, de amikor végig nézek a szerelmes párokon/házaspárokon, hogy a pasik túlnyomó többsége min. 175 cm és 75 kg maszkulin alkattal és arccal, akkor belegondolok, hogy nekik mégis miért lenne kisebb vagy ugyanakkora méretű a farkuk (miközben nekem így is kevés tesztoszteron jutott) és nem éppenséggel egy átlag 17,5 cm hosszú és 4,5 cm-es vastagságú a péniszük minimális szórással? (+-0,5-1 cm a hosszban és +-0,3 a vastagságban)
Én már más jellegű kérdést kiírtam a méretemről (nem hasonló és idevágó) és szinten mindenki azt írta, hogy ez tök átlagos és jó a nőknek meg semmi nem indokolja, hogy emiatt legyen komplexusom.
De kérdezem én mire alapozzák ezeket a magabiztos állításokat? Honnan tudják, hogy szex közben a párok 4 fal között mire vágynak és mit csinálnak?
Gondolom ezeket a 13-15 cm-es átlagokat is mindenféle mondvacsinált orvosi jelentésekből veszik (az is fura, hogy vastagságot sose írnak pedig az még fontosabb), de a való élet teljesen más. Honnan gondolják az emberek, hogy az "átlagos" vagy kisebb méretű pasiknak jut-e egyáltalán sikerélmény a párkapcsolatokban és nem csak azok élnek boldog szexuális kapcsolatban, akiknek min egy 16/4-es pénisze van?
Sosem mertel ismerkedni, pedig sok kisfarku orrbaszajba dug, csak nem kesereg ezen, baromi sokat er az onbizalom
N
A 11 cm már élvezhetetlenül kicsi? :(
"5-ös, nálad milyen tartományban számít átlagosnak egy pénisz?"
NE (CSAK) HOSSZT HANEM VASTAGSÁGOT (IS) ÍRJ!
Mert ti nők még az ilyen péniszpanaszkodós kérdéseknél IS azért óvatosan hozzáteszitek, hogy ha a hossz neeem is fooontoos, de a vastagság azéééért jó ha legalább kitölt meeeeg kézzel jól rá lehessen fogni blablabla.
Mintha nem lenne mindegy, mikor a kettő eléggé arányos egymással és a vastagságon ugyanúgy nem lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!