Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/42 anonim válasza:
Nyári szünetben, amikor szüleim napközben dolgoznak szoktam meztelenül lenni.
25/42 anonim válasza:
Igen. Veszek fel egy pólót aztán abban jól elvagyok egész nap. Egyedül élek úgyhogy simán jövök megyek meztelenül is ha olyanom van. Aludni is bugyi nélkül szoktam általában. Sokkal kényelmesebb bugyi nélkül
27/42 anonim válasza:
Itthon sosincs rajtam bugyi...
Nyarom egy rovid Naci.. Ilyenkor Meg egy szabadido also de bugyit itthon El nem viselem
28/42 anonim válasza:
Itt mindenki bugyi ellenes? :D
29/42 anonim válasza:
Mindig. Melltartó és bugyi nélkül egy hosszabb pólóban. Aludni meg meztelenül szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!