Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a vélemenyétek egy olyan (20év körüli) fiúrol aki teljes testét (karok teljesen,hónalj,mellkas,has,intim,lábak teljesen) szörtelenít ? És a testalkata teljesen okés elfogadható, nem pálca se nem lötty , jár edzeni stb. Mi a véleményetek?
Mi a véleményetek rola? Sok lány azt mondja buz¡s. De miert? Nem a ször tesz férfivé hanem sok más egyeb tulajdonsag peladul a megbizhatosag a felelossegteljesseg es mas egyeb karizmatikus tulajdonsagok.
Milyen gyakran? Hát havonta 1x.
És erős szőrzete van
25-ös, te hülyébb vagy mint eredetileg gondoltam. :D
Ha csak tized ennyi vagyonod lenne, nem itt kérkednél vele a gyakorin mint egy gyerek. :)
De ha meg ennyi lenne amit leírtál, te komolyan gondolod hogy ez olyan kiugróan nagy gazdagságnak számít? Mert akkor nagyon el vagy tévedve a medencés házikóddal, meg a sallangokkal együtt.
Áruld már el, hogy a téged olvasóknak ugyan miért esne az rosszul, ha te valóban gazdag lennél? Szerinted ez miben befolyásol másokat? Esetleg irigykedni kéne rád? Vagy miért? Sok valóban gazdag ember van a világon veled ellentétben, mégsem irigyli az emberek 99%-a őket.
Beszélgess valóban gazdag emberekkel, és akkor rájössz hogy miről beszélek. :)
#27 Na figyelj te madár. Kifejtem és talán a borsónyi agyad is felfogja.
1. Azért mert valakinek van pénze,miért is ne lóghatna itt? Vagy bárhol máshol? Ez csak neked csórónak szabad vagy mi?
2.Nem azt mondtam hogy én vagyok Soros Gyuri bácsi,csak ha már a kérdező ekkora pofával kérkedik,gondoltam elmagyarázom neki hogy azért van annál feljebb is.
Igen,nálam is van rengeteg gazdagabb 🤷🏼♂️
3. Nem is értem mit karattyolsz bele,hiszen hozzád senki se szólt.
A kérdezőnek válaszoltam,a te véleményedre senki nem volt kíváncsi,ha nem tetszik amit a kérdezőnek írtam akkor nyugodtan tovább lehet görgetni,nem kötelező beleokoskodni ✌️
28
2ft-ot nem érsz, te szégyen 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!