Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami csökkenti egy férfi libidóját? Miért nem kíván úgy, mint az elején?
Az utóbbi 1-2 hónapban a párom nem igazán kezdeményezi az együttléteket, ha én próbálkozom, akkor is valahogyan elmarad a dolog. ( pl idő hiány, munka stb miatt). Pár hónapja vagyunk együtt…
Ezt leszámítva nagy az összhang, megvan az intimitás is.
Talán nincs meg a bizalom vagy tisztelet. Esetleg kiábrándult belőled, vagy egyszerűen rádun. Ez utóbbi akkor lehet főleg, ha az elején sem tetszettél neki igazán.
Vagy ha azóta igénytelen/dagadt lettél.
Én még így férfivel nem jártam…:( pedig voltam már szex kapcsolatban is, ahol nem az érzelmek domináltak és ott sem tapasztaltam ilyet…
Az nem lehet, hogy ennek a srácnak ennyi a libidoja pusztán? Arról tudok, hogy sok barátnője volt… lehet, hogy hamar ráun mindenkire ? Létezik ilyen férfiban, hogy normális libido mellett elutasítja a szexet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!