Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátja akkor miért érdeklődik irántam?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki számokra szimpatikus és eléggé jóba lettünt, de van barátja épp ezért nem ért, hogy miért érdeklődik irántam, keresi a társaságomat, irogat stb2022. nov. 18. 18:29
11/14 anonim válasza:
Koccold aztán talán észreveszi magát. Ha félrelép ne te legyél a bűnbak. De amúgy az is igaz hogy ha veled lesz honnan tudod hogy nem fogja ugyanezt csinálni?
12/14 anonim válasza:
Az semmit nem jelent egy nőnél, hogy van valakije.
Mire dupla ennyi idős leszel, majd rájössz.
Ennyi idősen én is azt hittem, hogy a nők a hűség szobrai😂😂
13/14 anonim válasza:
Milyen jellegű a közeledése? Ez alapján mit kell érteni?
Barátságos veled, szívesen tölt időt a társaságodban?
Csak mert ha nincsen semmi olyan jel, ami egyértelműen utal rá, hogy szexuálisan is érdekled, akkor könnyen meglehet, hogy csak barátkozni próbál szegény lány. Nem mindenki az a "barátnős" lány típus, van aki inkább a fiú társasággal ért szót inkább és "haverjai" vannak.
Lehet, azért keresi a társaságodat, mert jól érzi magát veled, és barátkozni próbál? Nem minden nő akar rögötön beleülni a farkadba, aki nem totál bunkó veled.
14/14 anonim válasza:
Mert minden nő egy csavargó, csibész ri...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!