Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi idős volt a legfiatalabb fiú, akit leszoptatok?
Figyelt kérdés
Miért szoptátok le? Tudtátok, hogy mennyi idős? Ha nem, akkor mennyinek gondoltátok?2022. nov. 18. 16:59
1/4 anonim válasza:
18
Tudtam hogy mennyi idős, én akkor 17 voltam. Utána csak 20+ volt.
2/4 anonim válasza:
Ha jól értelmezem a kiegészítő kérdések alapján, nem olyasmi válaszokra vagy kíváncsi, mint amit az #1 írt, hanem olyan esetekre, mikor tőlünk fiatalabb srácot szoptunk le. Ez esetben nekem 19 volt a legfiatalabb, én 24 voltam, és mindketten tudtuk a másiknak a korát.
3/4 anonim válasza:
17 éves 20 évesen, egy házi buliban, 22/l
4/4 anonim válasza:
Én talán 18-19 éves lehettem amikor elmentünk két tanárnő albérletében és kis pia után úgy beizgultak a tanár nénik, hogy az egyik kézen fogott, és átvitt egy szobába és itt leszopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!