Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti milyen gyakran és milyen okból szoktatok ghostingolni itteni üzenetváltások után?
Én itt még csak szintén csávókat ghostingoltam, akiknek annyira üresfejű tejeszacskó szintű iq-juk volt, hogy nem esett le nekik hogy nem lánnyal beszélgetnek.
Illetve azokat is szoktam ghostingolni, amikor az oldalon írok valamit egy komoly témában, aminek kivételesen van súlya és amit írok az pszichológiai ismeretekkel hitelesíthető, persze mindig lepontozzák mint a szart mert nem fér bele az itteni buborékba, viszont privátban jön valaki érdeklődni. Ebből egyszer elegem lett, hogy ha folyton a fórumos válaszom ennyire nem kell, ne kelljen privátban se, olyan nincs hogy világtalanok nyomik miatt lehetetlen az érdemi kommunikáció egy problémáról, de "titokban" azért keresget valaki. Akkor ez tükröződjön a kérdés alatt, jelenjen meg, vagy így járt...
Persze rosszul esik, de mit tudsz csinálni? Elfogadni és kész.
Én már megszoktam az ilyet, ha szarul esik se mutatom ki.
Kötetnyi szakirodalom foglalkozik a ghostingolás jelenségével, okaival. A leggyakoribb okok:
a) Több vasat tartanak a tűzben. Amelyik partner a legígéretesebb azzal találkoznak a többit skippelik (és nem túl korrekt módon nem megmondják bocsi, hanem a konfliktust kerülendő egyszerűen eltűnnek).
b) Eszük ágában sem volt találkozni. Beérik a chatizéléssel, netrecskázással.
c) Beéri a virtuális hódítással, de egy élő randihoz már nincs mersz mert fél a kudarctól.
d) Eleve kamus, a neten lefestett kép és a valóság között óriási a szakadék egy élő találkozónál meg borulna a bili.
"Ha valakit kifejezetten érdekesnek, értelmesnek találtok"
Ha valakit érdekesnek találok nem tűnök el szóval az én szemszögemből a feltételezésed hogy érdekes vagy neki nem helyes. Ha más felületre át is megyek valakivel sokszor kiderül nincs is annyi téma és csak egyszerűen nincs miről beszélgetni azért meg nem fogok ráírni valakire naponta hogy milyen volt a napja ha úgy egyébként nincs semmi amit együtt csinálhatnánk vagy valami amiről beszélhetnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!