Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti milyen gyakran és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti milyen gyakran és milyen okból szoktatok ghostingolni itteni üzenetváltások után?

Figyelt kérdés
Ha valakit kifejezetten érdekesnek, értelmesnek találtok (saját visszajelzésetek alapján), volt már több üzenetváltás, akár más felületre is átköltözve, akkor mi lehet az oka annak, ha hosszabb időre (vagy örökre) eltűntök?

2022. nov. 18. 10:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondani könnyű, hogy nem kell felvenni. Csak mikor valóban úgy van ahogy a kérdező írja, hogy a férfi saját bevallása alapján jó, kellemes, értelmes beszélgető partnernek tart. És ez oda vissza van ez a vélemény. És több hónapos beszélgetés után mégis szó nélkül eltűnik. Nem lehet nem felvenni.
2022. nov. 18. 11:43
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Én itt még csak szintén csávókat ghostingoltam, akiknek annyira üresfejű tejeszacskó szintű iq-juk volt, hogy nem esett le nekik hogy nem lánnyal beszélgetnek.

Illetve azokat is szoktam ghostingolni, amikor az oldalon írok valamit egy komoly témában, aminek kivételesen van súlya és amit írok az pszichológiai ismeretekkel hitelesíthető, persze mindig lepontozzák mint a szart mert nem fér bele az itteni buborékba, viszont privátban jön valaki érdeklődni. Ebből egyszer elegem lett, hogy ha folyton a fórumos válaszom ennyire nem kell, ne kelljen privátban se, olyan nincs hogy világtalanok nyomik miatt lehetetlen az érdemi kommunikáció egy problémáról, de "titokban" azért keresget valaki. Akkor ez tükröződjön a kérdés alatt, jelenjen meg, vagy így járt...

2022. nov. 18. 11:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze rosszul esik, de mit tudsz csinálni? Elfogadni és kész.

Én már megszoktam az ilyet, ha szarul esik se mutatom ki.

2022. nov. 18. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is női oldalról tudok nyilatkozni. Nem érdemes ezzel foglalkozni. Engem is offoltak ki így, ez van. Én ha valami nem okés, lezárom. Ez alap intelligencia kérdése nálam. Aki csak tőmondatokat ír, rászólok, hogyha nem megy a normál kommunikáció, akkor hagyjuk. Lehet ezt kultúráltan is, de sokan nem képesek erre. Ezt el kell fogadni.
2022. nov. 18. 12:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kötetnyi szakirodalom foglalkozik a ghostingolás jelenségével, okaival. A leggyakoribb okok:

a) Több vasat tartanak a tűzben. Amelyik partner a legígéretesebb azzal találkoznak a többit skippelik (és nem túl korrekt módon nem megmondják bocsi, hanem a konfliktust kerülendő egyszerűen eltűnnek).

b) Eszük ágában sem volt találkozni. Beérik a chatizéléssel, netrecskázással.

c) Beéri a virtuális hódítással, de egy élő randihoz már nincs mersz mert fél a kudarctól.

d) Eleve kamus, a neten lefestett kép és a valóság között óriási a szakadék egy élő találkozónál meg borulna a bili.

2022. nov. 18. 12:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valakit kifejezetten érdekesnek, értelmesnek találtok"

Ha valakit érdekesnek találok nem tűnök el szóval az én szemszögemből a feltételezésed hogy érdekes vagy neki nem helyes. Ha más felületre át is megyek valakivel sokszor kiderül nincs is annyi téma és csak egyszerűen nincs miről beszélgetni azért meg nem fogok ráírni valakire naponta hogy milyen volt a napja ha úgy egyébként nincs semmi amit együtt csinálhatnánk vagy valami amiről beszélhetnénk

2022. nov. 18. 12:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem feltételezés volt: ő írta saját magától, többször. Mindegy, tényleg nem fontos.
2022. nov. 18. 12:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után ghostolt? Volt képcsere? Mi volt a beszélgetés végcélja?
2022. nov. 18. 12:52
 19/21 A kérdező kommentje:
Pár hét után tűnt el, képcsere nem volt. A cél személyes találkozás és "majdmeglátjuk" lett volna, ha megvan a kölcsönös szimpátia.
2022. nov. 18. 13:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy ismerkedett párhuzamosan mással is, és a másik lett a befutó. Vagy házas és berezelt, hogy mégsem meri megcsalni az asszonykát.
2022. nov. 18. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!