Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a sperma ízét?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok kort is.
Kíváncsi vagyok milyen eredmény lesz.
2022. nov. 17. 12:53
11/21 anonim válasza:
Akkor viszont olvasni nem tud...
12/21 anonim válasza:
Nincs vele gond, de van akié nagyon keserű (privid a kukában landol).
13/21 anonim válasza:
Vagy nőnek érzi magát férfi testben.
14/21 anonim válasza:
Nem, illetve egész semleges. Ráadásulk nem mindig, nem mindenkinél ugyanolyan.
Sokkal többet számít, hogy pl. a farok amiből jön az épp a fürdőszobából érkezik illatosan, vagy egész nap egy gatyában izzadt és hugyszagú.
A kort meg nem értem. 20 évesen épp úgy gondolkodtam erről, mint most 27 évesen és remélem, hogy 30-40-50 évesen sem fogom másképp gondolni.
Hihetetlen mennyire igaz, hogy a nők a vénuszról a férfiak meg a marsról jöttek.
Pasik: hossz, időtartam, íz, mennyiség, átmérő, erezettség...
Nők: egyik sem számít. Hangulat, hozzáállás, érzelmek, odafigyelés...
15/21 anonim válasza:
Nem, nagyon rossz. Sőt, van, akié tényleg gusztustalan. Azt már mondjuk nem is engedem szájba utána. A többit el lehet viselni, ha erre vágyik a másik.
17/21 anonim válasza:
Nem. Nem engedem szajba,hanyingert kapok tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!