Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek Kamala Harrisszel vagy Madonnával?
2022. nov. 16. 09:27
A kérdező szavazást indított:
Mindkettővel
Kamala Harisszel
Madonnával
Egyikkel se
19 szavazat
1/8 anonim válasza:
Van olyan nagyi aki nagyinak néz ki mégis gondolkozás nélkül megdugnám, ismerek olyant is aki nagyon jól tartja magát és 60 évesen se néz ki 40-nél többnek de valahogy se Kamala se Madonna ezt nem hozza nekem. Kamaláról egy képet nem találtam ahol nem kosztümben lenne, Madonna meg valahogy pont a nagy próbálkozásával hogy nem akar megöregedni, annyinak kinézni amennyi bassza el nekem a feelinget.
De ha már választani kéne a kettő között akkor szerintem Kamala lenne az akit inkább "megnéznék". :)
2/8 A kérdező kommentje:
Van róla pár jó fake nude kép mármint Kamaláról. Sokan utálják őt, de szerintem semmi gond nincs vele. Láttam pár beszédét is, és művelt, okos nő. Szerintem szép nő, korához képest nagyon is.
2022. nov. 16. 10:14
3/8 anonim válasza:
Kamalától a Do not cum-ot élőben is meghallgatnám.
6/8 anonim válasza:
Kérdezö! Ki vagy mi áll az utadban, hogy megvalositsd? (Ha ugy érzed van nagyon nagy akadály, akkor meg mi értelme van a kérdésednek? Vagy csak olyan serdülökr elötti lelkesedés, hogy hu, huu, huuuuuuu!
7/8 A kérdező kommentje:
Fura, hogy Madonnával ennyire nem szexelnének. Kicsit plasztik baba lett, de azért még mindig jó bőr. Én nagyon ráhúznám a farkamra, már csak tiszteletből is.
2022. nov. 16. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!