Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányokos lányok miért változtatják meg a keresztnevüket?
Márhogy amikor már fennvannak, arra a váltásra gondolsz?
Meg kell mondjam, hogy #1 válasza megállja a helyét,
viszont emellett konkrétan lopják is egymás neveit,
a még több kattintásért.
Példaként: volt fehérváron egy feltűnő szépségű, tetovált hirdető.
Angyali arc, kék szemek.
Épp másfele dolgozik, és egy másik csaj átvette a nevét.
Tehát pl Nadin, fehérváron, akire emlékszem, hogy egy csinos csaj, már egy másik. ráklikkeltem, meg kellett néznem.
Szóval fix, hogy játszik ez is.
A név szerintem nagyon sokat számít. Ezt általában mondom, nem vagyok rosszlány. :) Kitaláltam, hogy társkeresőkön egy teljesen más hangzású névvel leszek fent. És valamilyen szinten bejött, ez a kitalált név sokkal több férfinek tetszett, mint a saját igazi nevem (ami szerintem csodaszép) (a felvett név inkább olyan "szexi".)
Nyilván a rosszlányok is tudják, hogy melyik nevek azok, amik izgalmasnak, különlegesnek, szexinek hangzanak.
Vannak akik régóta hírdetnek, de nem változtatták meg a nevüket…
Általában nagyobb kihagyás után szokták ezt, talán ez valami pszichológiai dolog és így azt érzik, hogy maguk mögött hagyták azt a korszakot és most majd másképpen csinálják a dolgokat…
De tudok olyan is, aki 12+ éve hirdet, voltak kihagyásai is, de mégis mindig ugyanaz a neve…
Akik rendszeresen változtatják, nem egyszer vagy kétszer, hanem már sokadik alkalommal azok mind lehúzósak is, kerülni kell Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!