Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mitől tartod többre magad egy prostituáltnál?
Miért kéne bárki miatt is kompenzálnom, bizonygatnom, hogy több vagyok? Ugyan már. Már attól több vagyok, hogy nem agyalok azon, mégis miért vagyok jobb egy prostinál.
Teljesen más életmódot folytatok, mint egy prostituált, mások a céljaim, igényeim.. ez olyan, mintha azt kérdeznéd, mitől szebb szín a kék, mint zöld. Kinek mi? Nem mindegy?
Vagy ha az lenne a vita tárgya, miért okosabb egy agysebész, mint egy jogász. Egyik ember sem hülye, csak tök más terület a kettő..
Na meg ez a kereset szöveg.. lehet hogy nem keresek majd annyit, mint egy luxusk.rv@, de ettől semmivel sem vagyok kevesebb.
Lehet lepontozni, de én ebben a kérdésben akkor is csak a felesleges vitagenerálást látom, nem igazán van értelme. :)
Nincs mindennap 10külömböző pasi bennem.
Nem kell fizetni a szexért.
Szex közben nincs hányingerem.
Önerőből teszek le valamit az asztalra.
Van tartásom és számít nekem az erkölcs.
Többet is el lehet érni mint egy szimpla prostituált, persze nyilván nem itthon. Ezért tervezek külföldre menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!