Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nincs szükségük a férfiakra?
12-nek:
Általánosítás jelentése: Generalizáció: az absztrakcióval (elvonatkoztatás) kiemelt lényeges jegyek összegzése és kiterjesztése a fogalomhoz tartozó tárgyak és jelenségek valamennyi egyedére, egész csoportjára.
Én nem minden nőre írtam, az általában egy nagy többségre utal. Ez pedig igaz. Vannak kivételek, de általában, ahogy előttem is írták, a nők nem hajtanak rá minden pasira, inkább kivárják a megfelelőt. Ettől még nem lesz minden nő angyal (ez lenne az általánosítás), és nem aláztam meg senkit.
"Igaz a többség megalázza saját magát amilyen idióták" - például te most, és nem először, ahogy az értékeléseid sikerét elnézem. Lépjünk tovább.
#13 "például te most, és nem először, ahogy az értékeléseid sikerét elnézem. Lépjünk tovább."
Figyelj ami igaz az igaz.
"Vannak kivételek, de általában, ahogy előttem is írták, a nők nem hajtanak rá minden pasira, inkább kivárják a megfelelőt."
Felesleges nekik, mert a férfiak hajtanak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!