Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljunk ha nagyon hangos az ágy szex közben?
Meg kell nézni, hogy miért is van nagy hangja. Ha megvan, talán javítható a dolog.
Addig is csináljátok a földön.
Takarókat leteszitek, nem is lesz kemény.
Házasság kötés után semmi sem változott (a szex mennyisége és minősége sem)
Na de a gyerekvállalás! Az odavert renddesen. Mikor kérdezgették h mikor lesz tesó, szívem szerint rávágtam volba hogy majd akkor he lesz időnk meg energiánk szeretkezni
Én megcsináltam a mi ágyunkanak is ilyen baja volt pont ez miatt.
Ha rugos ágy akkor egyszerűen türelemjáték kiviszed oda ahol lehet koszolni és elkezded minden egyes rugocsatlakozást sűrű olyjjal lekenni pl fűrészgéphez láncolaj nem kell rá sok éphogy de minden fém a fémen találkozásnál kell alul felül a ágyrácsos facsavarral és faragasztóval lecsavarozod és leragasztod a rácsokat bekened faragasztóval és utánna csavarozol pálmatax nem tudom hogy írják azt a márkát ajánlom 12 óra alatt megköt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!