Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinaljunk ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljunk ha nagyon hangos az ágy szex közben?

Figyelt kérdés
A barátommal amikor szexelunk nagyon hangos az ágy, mivel elég vadal vagyunk, viszont kellemetlen mivel még a szülőkkel élünk és nem szeretnénk hogy halljak. Mit lehet tenni ennek megakadályozasa erdekeben?

2022. nov. 15. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell nézni, hogy miért is van nagy hangja. Ha megvan, talán javítható a dolog.

Addig is csináljátok a földön.

Takarókat leteszitek, nem is lesz kemény.

2022. nov. 15. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Elköltözni
2022. nov. 15. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amég halkabbak vagytok az ágyon, utána lemenni a földre.
2022. nov. 15. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Házasság kötés után semmi sem változott (a szex mennyisége és minősége sem)

Na de a gyerekvállalás! Az odavert renddesen. Mikor kérdezgették h mikor lesz tesó, szívem szerint rávágtam volba hogy majd akkor he lesz időnk meg energiánk szeretkezni

2022. nov. 15. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ágyrács van, akkor a rácsok vége és a keret közé tegyetek ruha darabokat vagy papírzsepiket. Ott van a fő recsegési ok. Érdemes meghúzni a csavarokat is, hogy ne tudjon annyira mozogni az ágy. Ha simán rugós a fekvő felület, azzal nem lehet mit kezdeni, ott tényleg csak a földre vagy elköltözés segít.
2022. nov. 15. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
#4 vok bocsi nem ide akartam írni 😅
2022. nov. 15. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát nézd, szerintem még az sem tud így látatlanban segíteni, akinek asztalos a szakmája. De esetleg megpróbálhatjátok a barkács részlegen is feltenni a kérdést. Amúgy meg, ha ez a probléma kifog rajtatok, akkor még nem vagytok elég érettek a szexhez. Inkább nézzetek filmet.
2022. nov. 15. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért szempont ez? Ha az ősök a dolog után kérdően néznek rád, csak vigyorogj a képükbe...
2022. nov. 15. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Csináljátok a padlón
2022. nov. 15. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Én megcsináltam a mi ágyunkanak is ilyen baja volt pont ez miatt.

Ha rugos ágy akkor egyszerűen türelemjáték kiviszed oda ahol lehet koszolni és elkezded minden egyes rugocsatlakozást sűrű olyjjal lekenni pl fűrészgéphez láncolaj nem kell rá sok éphogy de minden fém a fémen találkozásnál kell alul felül a ágyrácsos facsavarral és faragasztóval lecsavarozod és leragasztod a rácsokat bekened faragasztóval és utánna csavarozol pálmatax nem tudom hogy írják azt a márkát ajánlom 12 óra alatt megköt

2022. nov. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!