Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ritka hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka hogy egy nő szereti az anált?

Figyelt kérdés
Állítólag nem sokan szeretik, több mondta hogy oda semmit nem enged. Valaki azt mondta szereti ahogy feszít. Illetve ismerek egyet aki azt is szereti ha nyalják ott, meg kb él hal érte. Mennyire biztonságos? Azt mondta a női ismerősöm hogy neki soha nem volt még kellemetlen élménye.
2022. nov. 15. 03:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Ahhoz képest a legutóbbi 4 excsajom orális szex alatt a fenéknyalást is értette. Szóval bőven több az a 36 százalék.
2022. nov. 15. 08:15
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem túl gyakori, nekem is csak a legutóbbi barátnőm vetette fel, hogy kipróbálhatnánk. Megvettük mindent, ami kell az előkészületekhez (análtágító, sikosító), erre szétmentünk..... Engem különösebben nem vonz, de egyszer azért kipróbálnám.
2022. nov. 15. 08:28
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Az anális behatolást személyszerint egyáltalán nem szeretem, de ha valaki a szájával kényeztet oda lent azt elviselem. :)
2022. nov. 15. 09:13
 14/19 Noren1989 ***** válasza:
55%

#11, értő olvasás.

36%-nak van tapasztalata.

Ennél nyilván kevesebb szereti...

2022. nov. 15. 09:33
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
100 nőből 1 ha szereti, de a párja kedvéért 80 megcsinálja.
2022. nov. 15. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Már voltam együtt jó pár nővel, de a behatolásos anált 3 nő szerette.

A többi nő viszont kimondva/kimondatlanul de szerette, ha nyaltam a feneküket. Viszont a behatolásban nem voltak benne. Tegyük hozzá, hogy én sem erőltettem.

Szóval sok nő szereti ha kinyalják a feneküket, de a behatolást farokkal csak kevés engedi meg.

2022. nov. 15. 16:30
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

Én is ezt tapasztalom, bár nekem mind kipróbálta velem az analt 1-2 szer a kedvemért, de utána már nem voltak hajlandóak, azt mondták már megcsináltam őket, legközelebb már csak, különleges alkalomkor lehet, pl. Zanzibárban ...

2022. nov. 21. 10:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17

Nője válogatja. De, hogy a válaszomért miért pontoztak le, az nem fog kiderülni.

2022. nov. 21. 15:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a popsi szexet, néha jobban kívánom mint a punciba
2023. szept. 15. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!