Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mennyire szerettek villantani bugyit szoknya alatt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 08:05
11/19 anonim válasza:
engem nagyon izgat és régóta csinálom is, minden alkalmt megragadok rá
12/19 anonim válasza:
A gatya villantás is számít??🤣
14/19 anonim válasza:
Villantanak nálam eleget, imádnak a nők. Most is lemegyek Barcelonába versenyre, megismertem ott egy jó nőt akit kezeltem a szállón, majd megrakom őket azt villantjak a bulit,.na meg tengerparton
24
8x bajnok
15/19 anonim válasza:
Persze, salis puncim van így megtudom oldani, hogy egy kicsit ki is lógjon a bugyiból. Aki látja az utána nem tud máshova figyelni. 😅
16/19 anonim válasza:
Az én csajom nyaraláson, nyáron ahol nem ismernek szeret villantani.
Éltem során én is futottam már össze sok nővel aki szert bugyit villantani.
Régen vonaton futottam sokszor össze egy csinos nővel, ha tehettem mindig szembe ültem vele, mindig az lett a vége, hogy mutogatta finom a bugyiját. Talán valahogy meg is dughattam volna, de sajnos nem mertem megszólítani.
17/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem szoktam villantani.
18/19 anonim válasza:
És te mennyire szeretsz boxert villantani nadrág alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!