Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel jobb gumi nélkül a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel jobb gumi nélkül a szex?

Figyelt kérdés
A fogamzásgátló pedig sajnos nagyon káros a nő szervezetének.
2022. nov. 14. 06:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sokkal
2022. nov. 14. 06:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szerettem,mert a spermát nem kellett törölgetnem.A férfiaknak biztosan jobb anélkül.
2022. nov. 14. 06:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretem a nélkül ha mondjuk egy pasi belém elvez
2022. nov. 14. 06:35
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Tény és való hogy más érzés! De nem vagyok önző, és felhúzom, mert ha más opció nincs?! Megjegyezném hogy a volt párom kedvéért, kipróbáltuk a pharmatexet, a naptár módszerrel párhuzamban. Ezt több alkalommal is, és nem lett gond! De nyílván ez egy több összetevős dolog.
2022. nov. 14. 06:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Jobb, egyértelmű. De annyira azért mégsem hogy minden védekezés nélkül megérje. Pech, de akik pl nagyon nem azért szexelnek hogy gyerek legyen, ott pikk-pakk összehozzák.
2022. nov. 14. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, párom szerint sokkal jobb gumi nélkül, de nem éri meg a kockázatot. Szó nélkül felhuzza a gumit, felelősségteljes hozzáállásra van szükség
2022. nov. 14. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
össze sem lehet hasonlítani, annyival jobb érzés.
2022. nov. 14. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
egyébként nem olyan könnyű teherbe esni, mint ahogy a kamaszoknak mondják
2022. nov. 14. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8

Minél fiatalabb annál könnyebben esik teherbe, ha egészséges és minden klappol. Azért ezt is ki kellene hangsúlyozni. Egyáltalán nem lenne gond ha a kamaszokat így edukálnák, de még erre se hívják fel a figyelmet. Az kéne még csak hogy ennél is lazábban vegyék...

2022. nov. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!