Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Inkább előny vagy hátrány ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább előny vagy hátrány ha a lány még szűz? 25/L

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá ha kiderülne, hogy szűz ennyi idősen?
2022. nov. 13. 20:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Alapvetően se nem előny, se nem hátrány. Nyílván megtisztelő, hogyha egy nő neked adja a szüzességét, de felelősséget is jelent, mert egy életre szóló élmény és nem mindegy, milyen.

Nomeg az elsőnél garantált a bénázás.

25 évesen nem gáz szűznek lenni, bár szokatlan. De ahogy az idő telik, egyre több kérdést vet fel. Pl. amelyik nő 30 évesen is még szűz, ott már valami gond van, többnyire fejben.

#13 Igen, a bigott vallásosak biztosan...

2022. nov. 14. 09:09
 22/26 anonim ***** válasza:
78%
26 évesen szűz vagyok. Szeretnék végre "élni", de egyelőre nagyon nem úgy áll az életem, tanulok.:( Mindig is önbizalomhiányos voltam, elvárásaim voltak/vannak, de sosem sikerült beleesnem senkibe aki nekem udvarolt. Aki nekem tetszett, annak én nem. 23. Születésnapom előtt 1 szobában voltam egy férfivel, de ő meg sem próbálta fokozni a hangulatot, nekem meg semmi ihlet nem jött...
2022. nov. 15. 15:19
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
A férfiaknak és neked is lehet gond.Attol félek,hogy már megvastagodott a szuzhartyad.Mar nagyon fog fájni,ha egy kőkemény fa@ok fogja atszakitani.Jobban teszed,ha elmesz a nogyogyaszatra és ott veteted el.Azok biztos erzestelenitessel csináljak.
2022. nov. 22. 15:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
#23 te férfi vagy? 😂😂😂
2022. nov. 22. 16:38
 25/26 anonim ***** válasza:
#23 nem férfi, hanem egy 12 éves kiskölyök, aki puncit még élőben sose látott, azért ír ilyen baromságokat.
2022. nov. 22. 18:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Az lenneva legjobb,ha már nem lenne szűz.Nem kellene a szuzhartyajaval kinlodni.
2022. nov. 25. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!