Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha én úgy szeretem a szexet hogy közben egy vibri van a popsimban?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 19:42
12/20 anonim válasza:
Volt párommal többször csináltuk így és élvezte. Sőt néhányszor azt is, hogy a popsimban és a puncimban is volt min 1-1 dildó és őt közben szoptam. Neki is nagyon tetszett
13/20 anonim válasza:
Csak akkor nem zavar ha jó nagy
14/20 anonim válasza:
Mi szoktunk így is és fordítva is szeretkezni párommal.
15/20 anonim válasza:
Mondhatom hogy az egyik legjobb imadnálak akár forditva is ha punciba a vibri..
17/20 Tilinkó válasza:
Még nem találkoztunk, ezért nem tudom.
19/20 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Én néha azzal is feldobom az egészet, hogy a puncimban van inkább a dildó. Vagy a popsimban is és a puncimban is van 1-1 és még közben meg is dugnak. Vagy éppen szopok, de akkor akár több is mehet mindkét helyre.
De ehhez hozzá tartozik, hogy próbáltam már azt is, hogy egyszerre többen dugnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!